mrtcN

Uzman
Herkese merhaba öncelikle iyi akşamlar Playstation 5 için Battlefield 6 satın almayı düşünüyorum. Geçtiğimiz günlerde klavye ve mouse satın aldım. Playstation'ın klavye ve mouse desteğinde Xbox'a nazaran daha farklı olduğunu biliyorum. Battlefield 6 oynamak için klavye ve mouse bağlayabilir miyim? Klavye ve mouse sorunsuz çalışır mı?

Reddit'de dumduz baglamasina ragmen bayagi sorun yasayanlar gormustum (algilamama, mouse'un ters calismasi vs. gibi) ancak teoride uyumlu fakat kesinlikle Cronus Zen gibi adaptorlerle baglayip oynamayin oyunu. Etik kismini gectim, kalici ban sebebi.

Reddit'de dumduz baglamasina ragmen bayagi sorun yasayanlar gormustum (algilamama, farenin ters calismasi vs. gibi) ancak teoride uyumlu fakat kesinlikle cronus zen gibi adaptorlerle baglayip oynamayin oyunu. Etik kismini gectim, kalici ban sebebi.

ReaSnow S1cihazını algılayamıyor. Tabi ki kullanmayın ama çoğu oyuncu cronus zen kullandığı için şu anlık onu banlaya bildiler

Reddit'de dumduz baglamasina ragmen bayagi sorun yasayanlar gormustum (algilamama, mouse'un ters calismasi vs. gibi) ancak teoride uyumlu fakat kesinlikle Cronus Zen gibi adaptorlerle baglayip oynamayin oyunu. Etik kismini gectim, kalici ban sebebi.

asla ban vs. yemek istemem. yeni bir psn hesabıyla tekrar satın alımı yapmak hatta daha kötüsü belkide yeni konsol sahibi olmak en son isteyeceğim şey olabilir.