PS5 almayı düşünüyorum, peşin fiyatına 8-10 taksit yapan yer var mıdır?
Detaylar
Kim cevapladı?Varsa Amazon’dadır vade farksız taksit. O da en fazla 6 ay oluyor diye biliyorum. Haricinde tüm firmalar vade farkı alıyor.
Ekleme: Vatan ve Teknosa mağazalarında da oluyor ama orada fiyat yüksek olduğu için yazmadım.
Ekleme 2: World kartınız varsa 9 taksit yapıyor farksız. Kampanya dönemi var sanırım, birkaç ay önce ben baktığımda böyle değildi HB.
Ekleme: Vatan ve Teknosa mağazalarında da oluyor ama orada fiyat yüksek olduğu için yazmadım.
Ekleme 2: World kartınız varsa 9 taksit yapıyor farksız. Kampanya dönemi var sanırım, birkaç ay önce ben baktığımda böyle değildi HB.
Evet var, teşekkürler.Varsa Amazon’dadır vade farksız taksit. O da en fazla 6 ay oluyor diye biliyorum. Haricinde tüm firmalar vade farkı alıyor.
E-ticaret sitelerinde var. Ama sizin yerinizde olsam konsolcuda 2.el temiz alırdım.PS5 almayı düşünüyorum, peşin fiyatına 8-10 taksit yapan yer var mıdır?
WTC
Uzman
Güvenilir yerlerden peşin fiyatına o kadar taksit imkansız. En fazla 6 aya kadar oluyor. Onu da yapan tek Amazon var sanıyorsam. Diğerleri vade farkı koyar. 2. el bakmak daha mantıklı. PS konsolunun sıfır olması önemsiz temiz olduktan sonra. Çünkü hep satılabilecek bir ürün. Al-sat yapması kolay. PS5 Pro gelecek. Piyasaya dolu temiz PS5 düşer.