Reidon
Uzman
S in Depolaması az bildiğim kadarıyla. Rahat hissetirmez gibi geldi Seneye x almak mantıklı olur galiba.S yakın zamana kadar iyiydi şimdi alıp ileride keyif yapman zor.
S in Depolaması az bildiğim kadarıyla. Rahat hissetirmez gibi geldi Seneye x almak mantıklı olur galiba.S yakın zamana kadar iyiydi şimdi alıp ileride keyif yapman zor.
Evet grafiği hafif konsolu çok zorlamayan oyunlar bile zorlar.S in Depolaması az bildiğim kadarıyla. Rahat hissetirmez gibi geldi Seneye x almak mantıklı olur galiba.
Xbox alıp PS'ye geçmek isteyen birisini bulup takaslayıp üstüne para alın. Ekonomik bakımdan PC'niz de yoksa Xbox çok mantıklı.
Pc varsa Xbox gereksiz bütün oyunlar PC'ye çıkıyor zaten. PC'nizi yükseltin daha mantıklı.Pc var Ps oyunları artık 2700 tlye çıktığı için yeni ps excleri oynayamıyorum zaten.
PC varsa Xbox gereksiz bütün oyunlar PC'ye çıkıyor zaten. PC'nizi yükseltin daha mantıklı.
Haklısınız aklımdan çıkmış. O zaman kesinlikle Xbox. Ha yarın Xbox'da oyun fiyatlarını yükseltirse o zaman da başka çözüm bulmanız gerekir orası olur.Yazdıklarımı okumadığınızı düşünüyorum. Kardeşim konsolda oyun oynuyor bende yatarak oyun oynamayı seviyorum. Buradaki sorum PC değil PS5 ve Series X lütfen konu dışında bir şey konuşmayalım.
İnik oyunu oynaması için de hesap olması lazım.Peki ps daki gibi bendeki olan oyunu konsoldaki diğer hesaplarda oynayabiliyormu?