İndirmek için bölgesi başka olan bir hesap oluşturman lazım. İndirdikten sonra kendi hesabına dön ve videodaki yöntem ile giriş yapabilirsin.

Video benim bu arada sorularını sorabilirsin.

Hocam malum oyun yasası vs. konuşuluyor. Yarın GTA 6 engellenirse ben bu riski alamayacağım için ABD PSN hesabı açtım ön sipariş çıkınca $100lık gift Card ile oyunu alacağım. Bunun riski var mı?

Hocam malum oyun yasası vs. konuşuluyor. Yarın GTA 6 engellenirse ben bu riski alamayacağım için ABD PSN hesabı açtım ön sipariş çıkınca $100'lık gift Card ile oyunu alacağım. Bunun riski var mı?

Programın bu haliyle bir riski yok, sadece Discord ve Roblox adreslerine GoodbyeDPI uygulanıyor geri kalan trafik normal. Bu VPN değil, Türkiye IP adresi ile bağlanan Türkiye hesabısın yine.

Senin örneğin başka bir durum. Amerikan hesabı ile Türkiye IP adresinden bağlanmak sorun oluyor mu olmuyor mu ona hakim değilim. Ben Amerikan hesabı oluşturup sadece Roblox'u indirip hesaptan çıktım. Bir sorun olmadı.

Programın bu haliyle bir riski yok, sadece Discord ve Roblox adreslerine GoodbyeDPI uygulanıyor geri kalan trafik normal. Bu VPN değil, Türkiye IP adresi ile bağlanan Türkiye hesabısın yine.

Senin örneğin başka bir durum. Amerikan hesabı ile Türkiye IP adresinden bağlanmak sorun oluyor mu olmuyor mu ona hakim değilim. Ben Amerikan hesabı oluşturup sadece Roblox'u indirip hesaptan çıktım. Bir sorun olmadı.
Hocam USA PSN hesabı ile farklı konunun IP'si kullanınca sorun olmuyormuş ben bunu hem internetten araştırdım hem de defalarca yapay zekaya sordum.

Hocam USA PSN hesabı ile farklı konunun IP'si kullanınca sorun olmuyormuş ben bunu hem internetten araştırdım hem de defalarca yapay zekaya sordum.
O zaman USA hesabın ile normal oynarsın. GTA sunucularına erişim engeli gelirse de onu da goodbyedpi ile aşarsın. Programı o zaman güncellerim oyunun sunucularına göre.