PS'den PC'ye geçilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mahmutxd005
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 296
  • Etiketler Etiketler
    geçilir mi

mahmutxd005

Becerikli
PS yeni geçtim ve aslında mutluyum da ama herkes PC övüyor, ki PC'nin birçok avantajı da var. Tartışmasız...

Ben şimdi PS tarafında sağlam bir kütüphane dizmeyi düşünüyorum ama PS tarafında geriye dönük uyumluluk olsun, FPS krizi gibi gerçekler var. PS 6 veya PS 5 Pro ne kadar güçlü olursa olsun bu oyunlara yansıtılan bir performans artışı olmuyor. Hatta PS 6'da geriye dönük uyumluluk olup olmayacağı bile gizemli. Bütün kütüphane elde patlayabilir mi?

PC vs konsol savaşından ziyade konsol tarafında mutluyum. Seri ve akıcı bir kullanımı var ama şu geriye dönük uyumluluk ve performans krizini çözerler mi bilemiyorum. Koca RDR2 gibi bir efsane hala PS5 Pro'da bile 30 FPS.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim babam yıllardır konsol kullanıyor. Geçen gün okuldan geldim bir baktım benim bilgisayara çökmüş rdr2 oynuyor. Neyse bayağı beğendi herhalde PS4 ilanda şuan. Ama bence her eve en azından bir tane yeni nesil konsol şart. GTA 6 çıkacak abi.

PS yeni geçtim ve aslında mutluyum da ama herkes PC övüyor.
Yakınımda PS5 var, 6900XT'li sistemde 2K 140 FPS RDR2 oynadıktan 1 hafta sonra PC aldı.
Yani eyvallah özel oyun falan güzel de, PC'ye kıyasla gülünç bir performansı var.
Her zaman olumsuzu düşünmek lazım, yerinde olsam PS kütüphanesine yatırım yapmazdım.

Ben daha yeni PS’den PC’ye gectim. Vallahi dunya varmis. PS keyif iși. Oyle hardcore oyun oynamayacagim diyorsan PS biçilmiș kaftan.

Ben daha yeni PS'den PC'ye gectim. Vallahi dunya varmis. PS keyif iși. Oyle hardcore oyun oynamayacagim diyorsan PS biçilmiș kaftan.

Bende de PC var PS alasam mı diye düşünüyorum. PC tarafında geniş kütüpahnem var PS tekrar kütüpahne oluşturmak bilemiyorum özel oyunlarının çoğu kütüpahnemde var. İleride yeni çıkarsa diye düşünüyorum ama fiyatlar yüksek bilemiyorum.

Oyun fiyatlari cok pahali PS tarafinda. Gereksiz iș.

Arkadaşlar konsol kullanımı çok rahat geldi. İşten geldim tak diye açıp direk oyuna dalıyorum büyük tv de kafam rahat.. Zaten ana oyunum fifa ayda 1 2 hikayeli oyuna bakarım anca çok oyuna vaktim yok..

Ama PC alırsam 50k net kasa,
Üstüne monitor vs derken çok masraf olacak..

Birde PC de oyun oynayamıyorum, PC başına geçince İnternette dolanıp duruyorum.. Oyun hevesim gelmiyor, 1000 tane launcher ile uğraş dur.. O yüzden konsolda mutluyum ama performans olarak daha iyi olması şart... rdr2 de 30 fps nedir?

Bu hep böyle olacak. Grafiksel anlamda takıntılı isen PC şart. Anladığım kadarıyla çok oyun oynamadığın için PS daha cazip gelmiş, ama zannımca bilgisayar daha iyi. R6 gibi oyunları akşam oynarsın mesela, 1-2 saat yeterli tatmini veriyor.

Tabii PS zevki başka, parti kurma olayı, daha az hileci vesaire, iki uçlu bir kılıç gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…