Quarit 2
Üyecik
Dostum yanlış anlama beni ama bu ilaçlardan sanırım kullanmadın. Ben sana ilaçların etkisini genel olarak söyleyeyim. Türkiye'de çoğu kişi Bipolar, yani manik depresif. Genelde manik dönemlerinde bu kişiler çok ama çok büyük hatalar yapıyorlar. Ve verilen ilaçların neredeyse %80 hep aynı etkiyi yaratıyor. Bir hasta iyileşme aşamasına girdiği zaman depresyona giriyor. Çünkü ilaçlar düşünmeyi başta olmak üzere yavaşlatıyor, dolasıyla düşünmekle birlikte hislerinde aynı şekilde azalıyor, bu durumda seni depresyona, doktorlar içinde iyileşme dönemine girmiş oluyorsunBu ilaçlar genelde karaciğer den atılır, böbreğine bi'şey olmayabilir, dediklerine göre atipik psikoz olabilirsiniz seni 4 yıldır tanıyan biri elbette daha iyi bilir lakin ek görüş alabilirsin, yoksa ihtiyaç anını algılayıp da kullanımını düzenleyebiliyosan ne ala öyle yap, ama depresyon gibi bir şey varsa kişiler genelde depresyonda olduğunu algılamadığı durumlar ağırdır, sende ne var tanın nedir bilemiyorum ama ilaçlarını kullanmanı tavsiye ederim.