3996

Başarılı
Velim beni başka bir psikiyatri doktoruna götürmeye başladı, ancak ben ikinci seanstan sonra artık gitmek istemedim. Daha sonra psikiyatri doktoru bana bir teklif sundu: “Eğer gelmeye devam edersen sana 200 tane daire/ev vereceğim, tapularını senin üzerine yapacağım” dedi. Ancak bu sözünü tutmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam siz buna nasıl inandınız bilmiyorum ama 200 daireyi kim bulmuşta başkasına veriyor? Yani gelmeniz için demiş bu kadar basit.
Ya hocam, yüzde bir milyon vermeyeceğini ben de biliyorum. Ama burada asıl amacım, gittiğim psikiyatristin ne kadar boş ve yalancı biri olduğunu göstermekti. Gelmem için sırf böyle bir yalan söylemesi bence hem çocukça hem de ahlaksızca.

Artık yanına bile gitmeyeceğim o yüzden sormayacağım. Eski psikiyatri doktorum da ilaçlarını içersen akademik notların kusursuz olur demişti psikiyatri mesleğinden iyice nefret etmeye başladım bir da psikiyatriye gitmeyeceğime yemin ettim. Psikiyatri modern tıppın sahtekar mesleği.

Ona da söyledin mi sözünü tutacak mısın falan diye?

Ona neden sözünü tutmadığını sordunuz mu?

Bana cok dogruymus gibi gelmedi. Hani ikna yontemi olarak bile aşırı sira disi. Anlamsiz.

İnanmazsan inanma abi sana yalan borcum mu var?

Bir psikiyatrist ama 200 dairesi var. İlginç. Tıp doktorlarının amacı bu değil. Sizi kandırmaya çalışmış gerçekse.