Anksiyete gibi bir sorunla yıllardır hayatı sürdürmeye çalışıyorum. Canıma tak etti artık. İnsanlarla konuşmaya çalışırken dahi ter basıyor ve eller titremeye başlıyor. Dil adeta bozuluyor. (Dönmüyor.) Özgüvensizlik ve anksiyete ikisi bir arada.
Neyse konuya gelirsek artık psikolojik destek almak istiyorum. Psikiyatriye gideceğim fakat internette duyduğuma göre buraya gidenler ileride sorun yaşıyorlarmış. (İşe alınmama, memur olamamak vb.) ChatGPT öyle bir şey yok diyor fakat ben yine de buraya da sorayım dedim.
Psikolojik destek alsam ileride sıkıntı çeker miyim acaba?
Benim arkadasim uzun sure anti depresanlar kullandi, isci şu anda devlette. Bence sorun olmuyor. Askerlik ve polislik gibi meslekler icin sorun cikartiyor.
Benim arkadasim uzun sure anti depresanlar kullandi, isci şu anda devlette. Bence sorun olmuyor. Askerlik ve polislik gibi meslekler icin sorun cikartiyor.
İşte ne yapacağına göre değişir. Özel Güvenlik için almıyorlar mesela. İstemiyorlar yani psikiyatriye giden insanı. Normal temizlikçi falan ise onda sıkıntı olmaz.
İşte ne yapacağına göre değişir. Özel Güvenlik için almıyorlar mesela. İstemiyorlar yani psikiyatriye giden insanı. Normal temizlikçi falan ise onda sıkıntı olmaz.
Yerel kolluk kuvvetlerine(polis, jandarma, milli savunma, bekçi, zabıta) kısmına giremezsin. Bizzat yaşadım.(girmeye niyetim yok ve sartlar uymuyor da) diğer türlü de Allah büyük.
İlaç türü etkiliyor tabii ki. Geçmiş olsun.
Kardeşim git tedavini ol. Yoğun anksiyeteyle yaşanır mı hiç? Neyi engellerse engellesin, tedavi olup ruhundan öyle bir yük kaldıracaksın ki memurlukmuş, askeriyeymiş olup olmamayı umursamayacaksın.