Hayir, degil. Eger temiz bir cihaz alirsan keyifle kutuphanesinden faydalanirsin. Ayrica elden cikarmasi cok kolay. Ben bayagi bir PSP alip sattim. Hicbirinde zarar etmedim diyebilirim. Oyun onerisi olarak Manhunt 2, God of War, Silent Hill, GTA, Persona oyunlarini oneririm. Daha sayamayacagim kadar oyuna sahip.

Hayir, degil. Eger temiz bir cihaz alirsan keyifle kutuphanesinden faydalanirsin. Ayrica elden cikarmasi cok kolay. Ben bayagi bir PSP alip sattim. Hicbirinde zarar etmedim diyebilirim. Oyun onerisi olarak Manhunt 2, God of War, Silent Hill, GTA, Persona oyunlarini oneririm. Daha sayamayacagim kadar oyuna sahip.

Şu ilan nasıl hocam sizce? Bir de az önce burada açılan bir ilan da gördüm. İkisininden birini seçeceğim.

Şu ilan nasıl hocam sizce? Bir de az önce burada açılan bir ilan da gördüm. İkisininden birini seçeceğim.
Bu adami taniyorum. Urunleri sorunsuz fakat al-satci oldugu icin pahaliya satiyor. Daha uyguna bulursun. 4.000 TL fazla Piano Black rengi PSP icin bence.

Edit: piyasaya baktim ve Param Guvendeli ilanlar arasinda duzgun bir sey bulamadim 4.000 altina. Acelen yoksa bence 3.000 bandina bulabilirsin yeni ilanlara bakarak. Eger duzgun bir ilan gorursem haber verecegim. Ya da senin icine sinen daha uygun fiyatli bir ilan varsa buraya atabilirsin.

Bu adami taniyorum. Urunleri sorunsuz fakat al-satci oldugu icin pahaliya satiyor. Daha uyguna bulursun. 4.000 TL fazla piano Black rengi PSP icin bence.

Edit: Piyasaya baktim ve Param Güvende'li ilanlar arasinda duzgun bir şey bulamadim 4.000 altina. Acelen yoksa bence 3.000 bandina bulabilirsin yeni ilanlara bakarak. Eger duzgun bir ilan gorursem haber verecegim. Ya da senin icine sinen daha uygun fiyatli bir ilan varsa buraya atabilirsin.

Hocam rehber tarzı bir şey var mı, nelere dikkat etmemiz gerektiği konusunda falan? Çok heves ediyorum ama detaylar arasında boğuluyorum sürekli :D

Bu adami taniyorum. Urunleri sorunsuz fakat al-satci oldugu icin pahaliya satiyor. Daha uyguna bulursun. 4.000 TL fazla piano Black rengi PSP icin bence.

Edit: Piyasaya baktim ve Param Güvende'li ilanlar arasinda duzgun bir şey bulamadim 4.000 altina. Acelen yoksa bence 3.000 bandina bulabilirsin yeni ilanlara bakarak. Eger duzgun bir ilan gorursem haber verecegim. Ya da senin icine sinen daha uygun fiyatli bir ilan varsa buraya atabilirsin.

Bu var ama ekranında çizgi var ve batarya yok diyor. Bir de 3004. ne farkı var bilmiyorum tabii. Çizgi büyümediği sürece sorun yok ama batarya nasıl halledilir bilmiyorum.

Techolay üzerindeki ilanın sahibi benim. Attığınız PSP 2000 ve 3000 donanım olarak benimkinden iyi. Ekran, ses vs. olarak. Benim cihazın artısı 64 GB depolama sunuyor olması. Öteki ilanda 16 GB depolama ve 82 oyun var denilmiş. Benim cihazda depolama daha fazla olduğu için sen istersen 182 oyun koyarsın. Gık demez yani. İlan verirken biraz bakmıştım piyasaya. Piyasadaki çoğu cihazda en fazla 16 GB depolama var. Benim cihazın diğerlerine artı noktası budur. Sonradan 32-64-128 GB SD kart alır yükseltirim diyorsan donanım o tarafta daha iyi. Fiyat olarak kafanızda belli bir miktar varsa yardımcı olmaya çalışırım. Saygılar.

Hocam rehber tarzı bir şey var mı, nelere dikkat etmemiz gerektiği konusunda falan? Çok heves ediyorum ama detaylar arasında boğuluyorum sürekli :D
Dikkat edilmesi gereken iki sey var benim icin. Birincisi ve en onemlisi; tuslar ve joystick. Aldigin zaman PSP'ye bu video'daki uygulamayi kurarak tuslari test edebilirsin.

En kritik kisimlardan biri de joystick. PSP'den internet tarayicisina girip joystick'in drift yapip yapmadigini test edebilirsin. Eger sen joystick'i herhangi bir yone cevirdigin zaman fare imleci kendi kendine hareket ediyorsa bu PSP joystick olarak sorunludur.

İkinci en onemli olan sey PSP'nin kalan parcalari ve kozmetik durumu. Disk okuyucu calisiyor mu diye test etmelisin. Bunu Dolap uygulamasindan ucuz bir PES UMD diski alarak test edebilirsin. Eger UMD disk okuyucu calismiyorsa bozuktur o PSP. Son olarak kozmetik kismi geriye kaliyor. Pil kapaginin ustunde Sony yaziyorsa pil kapagi orijinaldir. Yazmiyorsa duz kapak seklindeyse o kapak cakmadir. Pek onemi yok ama ben dikkat ediyorum buna. Panel kisminda olu piksel veya derin cizik var mi diye de kontrol edebilirsin. Kasada muhtemel cizikler mevcut olabilir.

Ekstra olarak pili test etmelisin. Bu da onemli. Testi su sekilde yapabilirsin. PSP'yi 3 saat boyunca sarj aletiyle sarj et. Ardindan God of War oyunu yukle PSP'ye ve oyunu ac. Oyunun baslama menusunde oyle beklet cihazi. Ve bir kronometre ac telefondan. Pilin kac saat gittigini test edersin. 1 saat civariysa batarya cop olmus demektir. Fakat 2-3 saati goruyorsan gayet iyi durumda bir batarya suresi bu.

Ekstra 2: Aksesuarlar. Batarya, sarj aleti olsa yeterli. Canta falan fiyati sisiriyor sadece. Sarj aleti onemli. Konsola sahip olma hissini daha iyi yasatiyor. Bataryasi yoksa PSP'yi alma sirf ucuz diye. Kaliteli batarya yok Türkiye'de hepsi yan sanayi neredeyse.

Farkli sorularin varsa sorabilirsin. Konu sahibine dedigim gibi sen de ilan paylasabilirsin. Param Guvende ile alacagin icin guvendesin.

Bu var ama ekranında çizgi var ve batarya yok diyor. Bir de 3004. ne farkı var bilmiyorum tabii. Çizgi büyümediği sürece sorun yok ama batarya nasıl halledilir bilmiyorum.
Cop. Bu ilani almayi dusunmeyin bile. Orijinal bataryanin degeri zaten tek basina 1.000 TL falandir. 3000 serisi PSP'nin en gelismis versiyonu diye geciyor fakat 2000 serisi almak cok daha mantikli. Daha ucuz ve tasarim farkliligi disinda ayni cihaza sahip oluyorsun. 2000 serisi PSP'de Sony yazisi sagdayken 3000 serisinde solda. Bunun gibi tasarim farkliliklari var. Ayni oyunlari oynatiyor hepsi zaten.

Techolay üzerindeki ilanın sahibi benim. Attığınız PSP 2000 ve 3000 donanım olarak benimkinden iyi. Ekran, ses vs. olarak. Benim cihazın artısı 64 GB depolama sunuyor olması. Öteki ilanda 16 GB depolama ve 82 oyun var denilmiş. Benim cihazda depolama daha fazla olduğu için sen istersen 182 oyun koyarsın. Gık demez yani. İlan verirken biraz bakmıştım piyasaya. Piyasadaki çoğu cihazda en fazla 16 GB depolama var. Benim cihazın diğerlerine artı noktası budur. Sonradan 32-64-128 GB SD kart alır yükseltirim diyorsan donanım o tarafta daha iyi. Fiyat olarak kafanızda belli bir miktar varsa yardımcı olmaya çalışırım. Saygılar.
82 oyun dedigi muhtemelen NES donemi Mario oyunlari falan. Buyuk oyun sayisi maksimum 10'dur. Senin cihaza en az 50 buyuk PSP oyunu yuklenir rahatca. Oyun yuklemek asiri basit zaten.

Son düzenleme:
Dikkat edilmesi gereken iki şey var benim icin. Birincisi ve en onemlisi; tuslar ve joystick. Aldığın zaman PSP'ye bu Video'daki uygulamayi kurarak tuslari test edebilirsin.

En kritik kisimlardan biri de joystick. PSP'den internet tarayicisina girip Joystick'in drift yapip yapmadigini test edebilirsin. Eger sen Joystick'i herhangi bir yone cevirdigin zaman fare imleci kendi kendine hareket ediyorsa bu PSP joystick olarak sorunludur.

İkinci en onemli olan şey PSP'nin kalan parcalari ve kozmetik durumu. Disk okuyucu calisiyor mu diye test etmelisin. Bunu dolap uygulamasindan ucuz bir pes UMD diski alarak test edebilirsin. Eger UMD disk okuyucu calismiyorsa bozuktur o PSP. Son olarak kozmetik kısmı geriye kalıyor. Pil kapaginin ustunde Sony yaziyorsa pil kapagi orijinaldir. Yazmiyorsa duz kapak seklindeyse o kapak cakmadir. Pek onemi yok ama ben dikkat ediyorum buna. Panel kisminda olu piksel veya derin cizik var mi diye de kontrol edebilirsin. Kasada muhtemel cizikler mevcut olabilir.

Ekstra olarak pili test etmelisin. Bu da onemli. Testi su sekilde yapabilirsin. PSP'yi 3 saat boyunca şarj aletiyle şarj et. Ardindan God of War oyunu yukle PSP'ye ve oyunu AC. Oyunun baslama menusunde oyle beklet cihazi. Ve bir kronometre AC telefondan. Pilin kac saat gittigini test edersin. 1 saat civariysa batarya cop olmus demektir. Fakat 2-3 saati goruyorsan gayet iyi durumda bir batarya suresi bu.

Ekstra 2: Aksesuarlar. Batarya, şarj aleti olsa yeterli. Canta falan fiyati sisiriyor sadece. Şarj aleti onemli. Konsola sahip olma hissini daha iyi yasatiyor. Bataryasi yoksa PSP'yi alma sirf ucuz diye. Kaliteli batarya yok Türkiye'de hepsi yan sanayi neredeyse.

Farkli sorularin varsa sorabilirsin. Konu sahibine dedigim gibi sen de ilan paylasabilirsin. Param Güvende ile alacagin icin guvendesin.

Cop. Bu ilani almayi dusunmeyin bile. Orijinal bataryanin degeri zaten tek basina 1.000 TL falandir. 3000 serisi PSP'nin en gelismis versiyonu diye geciyor fakat 2000 serisi almak cok daha mantikli. Daha ucuz ve tasarim farkliligi disinda ayni cihaza sahip oluyorsun. 2000 serisi PSP'de Sony yazisi sagdayken 3000 serisinde solda. Bunun gibi tasarim farkliliklari var. Ayni oyunlari oynatiyor hepsi zaten.

82 oyun dedigi muhtemelen NES donemi Mario oyunlari falan. Buyuk oyun sayisi maksimum 10'dur. Senin cihaza en az 50 buyuk PSP oyunu yuklenir rahatça. Oyun yuklemek aşırı basit zaten.

Çok teşekkür ederim hocam vakit ayırdığınız için, elime para geçmesini bekliyorum birkaç gün içinde güzel ilan bulursam konu açıp sorarım size en kötü.

Çok teşekkür ederim hocam vakit ayırdığınız için, elime para geçmesini bekliyorum birkaç gün içinde güzel ilan bulursam konu açıp sorarım size en kötü.
Rica ederim, ne demek. Umarim guzel bir PSP'ye sahip olursun. Konu acip etiketlemen yeterli. Beyin firtinasi yapabiliriz.