- Makaleler
- 23
Siz olsaydınız hangisinin koleksiyonunu yapardınız? Şu aralar basit bir hedefe ihtiyaç duyuyorum.
Çipsiz bir PS2 almalıyım o halde. Bazıları kopya oyunları orijinal diye satıyorlar.İkisi de JRPG cenneti vallah', ama PS2 derdim. Kendince daha zor, ve daha eğlenceli.
PC koleksiyon hissini vermiyor. Fiziksel medyayı dijital medyadan daha çok seviyorum. Elimde bir iki tane PS3 oyunu var. CD'yi alıp konsola takarak oynamak daha güzel bence.Açıkçası PC varken, ikisine de gerek yok.
Neden mi?
1. Grafikler daha iyi render ediliyor ve çözünürlükler çok güzel oluyor.
2. Yüksek kare hızları.
3. RetroArch cloud tabanlı save ve başarımlar.
5. Ben sayı saymayı bilmiyorum.
Yine de biri seçilecekse ben PS 2 seçerdim.
PS2 daha güzel olur koleksiyon için. Çünkü PS 2'ye çıkan oyunlar, aslında dönemin ana akın oyunları. PSP oyunları da güzel ama daha çok yan oyunlar gibi aslında.PC koleksiyon hissini vermiyor. Fiziksel medyayı dijital medyadan daha çok seviyorum. Elimde bir iki tane PS3 oyunu var. CD'yi alıp konsola takarak oynamak daha güzel bence.
Güzel cevap. Aslında ilk olarak PSP koleksiyonundaki hit oyunları toplasam, ardından PS2'ye yönelebilirim. Ya da tam tersini de yapabilirim.Çok zor sorular soruyorsun. PS1 döneminden belli kullanan biri olarak, ikisi de diyorum. Hatta PS1 + PS2 + PSP olarak yapardım.