Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylar
Kim cevapladı?Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Oyunun dosyasını başka bir siteden indirip deneyin.
- Makaleler
- 23
Hangi platformu kullaniyorsun? Emulator mu yoksa orijinal donanim mi?
ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
CFW var mi? CFW surum ne? Versiyon ne? Hangi oyunlarda oluyor? Oyun kopyasini nereden edindin? Babam boyle pasta yapmayi nereden ogrendi?
Oyun dosyalarında sıkıntı yok hatta oyunları emulatör üzeirnden de açtım oyunlar sağlam.Oyunun dosyasını başka bir siteden indirip deneyin.
Orijinal donanım.Hangi platformu kullaniyorsun? Emulator mu yoksa orijinal donanim mi?
Evet var. 6.61 cfw. Bütün oyunlarda oluyor. Oyun kopyaları yıllar önce emuparadise tan alınma.CFW var mi? CFW surum ne? Versiyon ne? Hangi oyunlarda oluyor? Oyun kopyasini nereden edindin? Babam boyle pasta yapmayi nereden ogrendi?
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Donanım ile alakalı olabilir.Oyun dosyalarında sıkıntı yok hatta oyunları emulatör üzeirnden de açtım oyunlar sağlam.
Orijinal donanım.
Evet var. 6.61 cfw. Bütün oyunlarda oluyor. Oyun kopyaları yıllar önce emuparadise tan alınma.
ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
UMD ile test ettiniz mi? Dosyalar saglam mi? Baska Memory Stick Pro Duo ile calisiyor mu? Orijinal MagicGate mi? Mumkunse Memory Stick okuyucu kullanarak yazma testi yapar misiniz?Evet var. 6.61 cfw. Bütün oyunlarda oluyor. Oyun kopyaları yıllar önce emuparadise'dan alınma.
Brick falan mı olmuştur?
Şu an elimde UMD yok. Elime UMD geçerse denerim. Dosyalar sağlam. Hem orijinal Memory Stick ile denedim hem adaptör ile denedim. Ama oyunlar açılmıyor yok.UMD ile test ettiniz mi? Dosyalar saglam mi? Baska Memory Stick Pro Duo ile calisiyor mu? Orijinal MagicGate mi? Mumkunse Memory Stick okuyucu kullanarak yazma testi yapar misiniz?
- Makaleler
- 23
SD karti Fat32 olarak bicimlendir oyunlari bastan at. Ayrica hangi SD karti kullaniyorsun.Oyun dosyalarında sıkıntı yok hatta oyunları emulatör üzeirnden de açtım oyunlar sağlam.
Orijinal donanım.
Evet var. 6.61 cfw. Bütün oyunlarda oluyor. Oyun kopyaları yıllar önce emuparadise tan alınma.
ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
ChronoSwitch ile bastan FW yukleyip CFW atabilir misiniz? Ayrica Infinite vb. varsa zamanla bozulmus olabilir. Ark4, LME veya PRO-C deneyin. NAND'i ellemeyin, CIPL olmadan denemek en mantiklisi bu durumda.Şu an elimde UMD yok. Elime UMD geçerse denerim. Dosyalar sağlam. Hem orijinal Memory Stick ile denedim hem adaptör ile denedim. Ama oyunlar açılmıyor yok.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-