Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.498 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.711 24 Şubat 2025 #1 PSP'de GTA'nın oyunlarına bir bakayım dedim ve hepsi aşırı derecede kasıyordu. Farklı oyunlarda denedim yine aynısı oldu. Memory Stick'i formatladım ve oyun yükledim sonuç aynı. Ne yapmamı önerirsiniz? @ErlikÇağlar @199
PSP'de GTA'nın oyunlarına bir bakayım dedim ve hepsi aşırı derecede kasıyordu. Farklı oyunlarda denedim yine aynısı oldu. Memory Stick'i formatladım ve oyun yükledim sonuç aynı. Ne yapmamı önerirsiniz? @ErlikÇağlar @199
Çözüm ErlikÇağlar 24 Şubat 2025 Extra Memory açın. İnferno'yu Off yapın. Game ve XMB hızını 333MHz yapın.
ErlikÇağlar Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.208 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 6.668 Yer Iwatodai, Gekkoukan Lisesi Yurdu 24 Şubat 2025 #11 Extra Memory açın. İnferno'yu Off yapın. Game ve XMB hızını 333MHz yapın. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.498 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.711 24 Şubat 2025 #12 ErlikÇağlar dedi: Extra Memory açın. İnferno'yu Off yapın. Game ve XMB hızını 333MHz yapın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. ErlikÇağlar dedi: Extra Memory açın. İnferno'yu Off yapın. Game ve XMB hızını 333MHz yapın. Genişletmek için tıkla... Oldu hic beklemiyordum. Cok sag ol. Bu arada bir yan etkisi var midir? Cihaz fisek gibi oldu. Infernoyu Sony yaptim bir de. Son düzenleme: 24 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
ErlikÇağlar dedi: Extra Memory açın. İnferno'yu Off yapın. Game ve XMB hızını 333MHz yapın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. ErlikÇağlar dedi: Extra Memory açın. İnferno'yu Off yapın. Game ve XMB hızını 333MHz yapın. Genişletmek için tıkla... Oldu hic beklemiyordum. Cok sag ol. Bu arada bir yan etkisi var midir? Cihaz fisek gibi oldu. Infernoyu Sony yaptim bir de.
ErlikÇağlar Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.208 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 6.668 Yer Iwatodai, Gekkoukan Lisesi Yurdu 25 Şubat 2025 #13 Simon dedi: Oldu hic beklemiyordum. Cok sag ol. Bu arada bir yan etkisi var midir? Cihaz fisek gibi oldu. Infernoyu Sony yaptim bir de. Genişletmek için tıkla... Yan etkisi değil artısı olur. Merak etmeyin. Artı 1 Eksi
Simon dedi: Oldu hic beklemiyordum. Cok sag ol. Bu arada bir yan etkisi var midir? Cihaz fisek gibi oldu. Infernoyu Sony yaptim bir de. Genişletmek için tıkla... Yan etkisi değil artısı olur. Merak etmeyin.