Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erdym

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
@ErlikÇağlar @199 @Simon Kendime Pro Duo adaptör aldım. Slota takıyorum ancak hiçbir tepki vermiyor, dümdüz giriyor. Takınca turuncu ışık yanıyor ama "No Memory Card Inserted" hatası alıyorum.

Bu sorunu temizleyerek çözebilir miyim yoksa yaptırmam mı gerekir? 300 TL’ye hatasız bir şey beklemiyordum yine de bu durum beni bayağı üzdü.

Bu arada, boş bir microSD kartı adaptöre taktım ancak format atmaya çalışınca yine "No Memory Inserted" hatası alıyorum.

@8898 Hocam bir konuda çok tamirini yaptım yazmıştınız belki bilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
PS tamircisine ver o icini acar cikartir.

Açtım dibine kadar girdim hocam yay sistemi çalışmıyor çünkü ortada yay yok. Pinlerde aslında değiyor gibi gözüküyor ama değmiyor olabilir babamın evine gidip tornavida setini alacağım benimkiler bu kadar ince değil. Ayrıca PSP zaten içi açılmış bir PSP, çünkü anakartta bir vida deliği boştu. Eğer deneyeceğim yöntem olursa rehber olarak paylaşırım.

Zamanında SD Card slotundan susam çıkaran oldu mu? Saçma bir soru gibi gelebilir ama içerde olan şey susama benziyor ve iğneyle çıkarmaya çalışıyorum ama ş*refsiz köpek içeride pinlere vatanı savunur gibi yapıştı çıkmıyor.

Arkadaşlar parçalar 3 taneymiş ama savaşı kazandığımı ilan etmek isterim. Çok zor oldu iğnelerle chopstick yaptım ama başardım. Yay sistemi içerisende gizliymiş bu arada.
Arkadaşlar lehimlerde patlamış tek tek lehimledim ve 300 TL'ye tertemiz PSP hayırlı uğurlu olsun bana :D

1740939525550.webp
@ErlikÇağlar @199 @Simon Kendime Pro Duo adaptör aldım. Slota takıyorum ancak hiçbir tepki vermiyor, dümdüz giriyor. Takınca turuncu ışık yanıyor ama "No Memory Card Inserted" hatası alıyorum.

Bu sorunu temizleyerek çözebilir miyim yoksa yaptırmam mı gerekir? 300 TL’ye hatasız bir şey beklemiyordum yine de bu durum beni bayağı üzdü.

Bu arada, boş bir microSD kartı adaptöre taktım ancak format atmaya çalışınca yine "No Memory Inserted" hatası alıyorum.

Başka bir Memory Stick'i görüyor mu? Adaptörün sağlam olduğundan emin misiniz? Cihazın slotunu temizlemeyi dener misiniz?

Başka bir Memory Stick'i görüyor mu? Adaptörün sağlam olduğundan emin misiniz? Cihazın slotunu temizlemeyi dener misiniz?

Aldığım adamda aynı model var orijinal 512 MB onda oturuyordu bende direk giriyor cımbızla çıkarabiliyorum. Temizlemeyi de nasıl yapacağım bozmakda istemiyorum pinleri. 3 tane kart denedik.

Aldığım adamda aynı model var orijinal 512 MB onda oturuyordu bende direk giriyor cımbızla çıkarabiliyorum. Temizlemeyi de nasıl yapacağım bozmakda istemiyorum pinleri. 3 tane kart denedik.
Hocam öyle ise Memory Stick slotunda problem olabilir. Doğru anladıysam hiç oturmuyor değil mi? Normalde telefona SD kart takar gibi girip çıkması lazım.

Hocam öyle ise Memory stick slotunda problem olabilir. Doğru anladıysam hiç oturmuyor değil mi? Normalde telefona SD kart takar gibi girip çıkması lazım.

Evet işte hocam bende dümdüz giriyor ama PSP'de ışıkta yanıyor. Yanmasına rağmen no Memory inserted yazıyor rastgele Micro SD kart taktığım için mi? Gerçi adam 512 MB olanda oyun vardı dedi onu da görmüyordu.

Benim PSP'ye aynısı oldu. Farklı kartla denedim düzeldi. Senin PSP'nin kart okuma yeri bozuk olabilir.