Makaleler
23
PSP'nin fiyatlarina bakiyorum ve piano black disindaki renkler en az 4.000 TL. 4.000 TL ve altina satilanlar genellikle ya kondisyonlari berbat durumda oluyorlar ya da calismayan aksamlari oluyor. O yuzden cipsiz PS2 almayi dusunuyorum. Hem de fiyatlari 1.000 - 1.500 TL arasinda. Evde tuplu Sony TV de var. Cipsiz almak isteme sebebimse, sadece orijinal oyunlarin koleksiyonunu yapmak istememden dolayi. Baktim oyun benim PS2'de calismiyor, iade ederim. Bu sayede oyunun orijinal mi korsan mi oldugunu anlayabilirim. Siz ne dusunuyorsunuz?

PSP'nin fiyatlarina bakiyorum ve piano Black disindaki renkler en az 4.000 TL. 4.000 TL ve altina satilanlar genellikle ya kondisyonlari berbat durumda oluyorlar ya da calismayan aksamlari oluyor. O yuzden cipsiz PS2 almayi dusunuyorum. Hem de fiyatlari 1.000 - 1.500 TL arasinda. Evde tuplu Sony TV de var. Cipsiz almak isteme sebebimse, sadece orijinal oyunlarin koleksiyonunu yapmak istememden dolayi. Baktim oyun benim PS2'de calismiyor, iade ederim. Bu sayede oyunun orijinal mi korsan mi oldugunu anlayabilirim. Siz ne dusunuyorsunuz?

Zamanında 4 bine koyduğum için bazı arkadaşlar tarafından epey bir linçlendim değil mi @ErlikÇağlar :hehehe: şimdi normal fiyatı olmuş şaka bir yana. PSP ve PS2 zaten koleksiyon değeri olmayan cihazlar yani PSP yerine PS2 alsan bir şey kaybetmezsin bence kafana göre seç.

Zamanında 4 bine koyduğum için bazı arkadaşlar tarafından epey bir linçlendim değil mi @ErlikÇağlar :hehehe: şimdi normal fiyatı olmuş şaka bir yana. PSP ve PS2 zaten koleksiyon değeri olmayan cihazlar yani PSP yerine PS2 alsan bir şey kaybetmezsin bence kafana göre seç.
Aslinda konsolu koleksiyon icin almayacagim. Konsol + oyun alacagim. Oyunlarin koleksiyon degerleri var bence. Peki sence PS2 oyunlari mi yoksa PSP oyunlari mi daha koleksiyonluk degerde? Bana gore PSP oyunlari biraz daha degersiz.

PS2 koleksiyonluk olarak daha iyi diye düşünüyorum PSP'yi kırıp emulator makinesine çevirmek daha mantıklı bence. Ek olarak hocam PS2 original disclerin arkasına yakından bakarsanız PS logosu oluyor satıcıdan diskin arka kısmının fotoğrafını isterseniz orjinal olup olmadığını anlayabilirsiniz.

PS2 koleksiyonluk olarak daha iyi diye düşünüyorum PSP'yi kırıp emulator makinesine çevirmek daha mantıklı bence. Ek olarak hocam PS2 original disclerin arkasına yakından bakarsanız PS logosu oluyor satıcıdan diskin arka kısmının fotoğrafını isterseniz original olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Bana gore de oyle. Bilgi icin tesekkur ederim ayrica. Bilmiyordum.

Aslinda konsolu koleksiyon icin almayacagim. Konsol + oyun alacagim. Oyunlarin koleksiyon degerleri var bence. Peki sence PS2 oyunlari mi yoksa PSP oyunlari mi daha koleksiyonluk degerde? Bana gore PSP oyunlari biraz daha degersiz.

PS2 oyunları daha değerli kalır lakin gereksiz abartı fiyatlandırma var. Yani hak etmediği fiyattan bir değer biçilince de değerli olmuyor saçma bir durum. Popüler oyunlardan uzak durmak gerek :D

Hocam eğer koleksiyon gibi bir derdiniz yoksa PS2'ye ya da PSP'ye para vermek çok gereksiz. En düşük Android telefon bile bu iki konsolun emulasyonunu mükemmel yapıyor.
Bu arada ben de isterim direkt oyunu konsolun kendisinden oynamak fakat fiyatları yaşına göre çok saçma. Resmen benzer fiyatlara PS3 bulabiliyorsunuz.

Hocam eğer koleksiyon gibi bir derdiniz yoksa PS2'ye ya da PSP'ye para vermek çok gereksiz. En düşük Android telefon bile bu iki konsolun emulasyonunu mükemmel yapıyor.
Bu arada ben de isterim direkt oyunu konsolun kendisinden oynamak fakat fiyatları yaşına göre çok saçma. Resmen benzer fiyatlara PS3 bulabiliyorsunuz.
Koleksiyon ve ani olsun diye yapmayi dusunuyorum. Bu aralar bir hedefe ihtiyac duyuyorum.

Bu tür keloksiyonlar da bütçeniz için bol olması lazım. PS2 kendisi ucuz ama orjinal oyunları kendisinden pahalı olabiliyor.