Makaleler
23
Arkadasim bir ekran koruyucu alsa ve bu ekran koruyucuyu cizikli PSP'nin ustune yapistirirsa gecer mi?

PSP'nin cizikleri:

20251015_191435.webp

20251015_191431.webp

Bu videoya bakin hocam. Eleman videoda cam lens takmis, ama illa can olmasina gerek yok. Pleksi ile falan, bir sekilde halledilebilir.

Tesekkurler. Fakat arkadasima sordum. O icini acmak istemiyormus. Gerci onu anliyorum. Elindeki cihazin etiketi sokulmemis ve CFW islemi uygulanmamis bir PSP. Fakat ekranda gokkusagi seklinde cizikler var. Polywatch diye bir urun var. Onu surse duzelebilir mi sence? Eger yok diyorsan kendisi telefoncudan nano ekran koruyucu cikartacak.

Tesekkurler. Fakat arkadasima sordum. O icini acmak istemiyormus. Gerci onu anliyorum. Elindeki cihazin etiketi sokulmemis ve CFW islemi uygulanmamis bir PSP. Fakat ekranda gokkusagi seklinde cizikler var. Polywatch diye bir urun var. Onu surse duzelebilir mi sence? Eger yok diyorsan kendisi telefoncudan nano ekran koruyucu cikartacak.
İkisi de mantiksiz ya. En iyisi boyle devam etmek. Alete bosuna bir sey surmek ile degisecegini sanmam. Sursun, denesin, olmazsa bu sekilde devam etsin.