PSU diğer parçaları bozabilir. Bozulduğu bölüm ve markasına göre değişebilir bu durum. Ayrıca sistemde performans düşüklüğü, mavi ekran ve ani kapanmalar olabilir.

Yazılımsal ölçümler her zaman doğru göstermez. En iyisi bir bilgisayarcıya filan göstermeniz. Kendiniz evde yapamazsınız. Ama kontrol ederken bilgisayarcının başında durun.

PC bir keresinde kendim kapatıgimda bilgisayarın fanları ışıkları falan çalışır haldeydi, 5 saniye bekledim kapanmadı bende kasanın tusuna bastım PSU'ya bir şey olur mu?

Bir keresinde kedi basmıştı, yani 2.oluyor yani.
2 kerelikten de bir şey olmaz. PSU denen ürünü ne kadar hafife alıyorsunuz ya? 2 kere bilgisayarı tuşla kapatınca bozulacak kadar güvensiz bir ürüne neden sistem emanet edilsin neden firmalar bu kadar yarışa girsin güven kasmak için? Turbox bile şundan etkilenmez.

PC bir keresinde kendim kapatıgimda bilgisayarın fanları ışıkları falan çalışır haldeydi, 5 saniye bekledim kapanmadı bende kasanın tusuna bastım PSU'ya bir şey olur mu?

PSU'nun bozulması için periyodik olarak kesintilere ve voltaj dalgalanmalarına maruz kalması lazım. PSU'nun asıl amacı zaten parçaları stabil bir şekilde çalıştırmaktır. Çoğu bilgisayar parçasını 12v üzerinden yeterli voltajla istediğiniz zaman çalıştırırsınız.