L Lewon Çalışkan Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 21 Beğeniler 5 12 Nisan 2025 #1 Herkese iyi akşamlar. Bugün yeni bir sistem aldım ancak PSU kablosu görseldeki gibi yeterli şekilde güç uygulayarak ittirmeme rağmen tam olarak oturmuyor azıcık bir çıkıntı kalıyor bu normal mi yoksa ben tam takamamış mıyım?
Herkese iyi akşamlar. Bugün yeni bir sistem aldım ancak PSU kablosu görseldeki gibi yeterli şekilde güç uygulayarak ittirmeme rağmen tam olarak oturmuyor azıcık bir çıkıntı kalıyor bu normal mi yoksa ben tam takamamış mıyım?
Bold Pilot Uzman Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 965 Çözümler 5 Beğeniler 1.181 Yer Bişkek/Kırgızistan 12 Nisan 2025 #3 Bende de böyle. Neden böyle tasarlıyorlar anlamış değilim köküne kadar oturduğunu görmem lazım.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.123 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 12 Nisan 2025 #4 Oturmuş. Sıkıntı yok. Kullanabilirsiniz.
KS KS L Lewon Çalışkan Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 21 Beğeniler 5 12 Nisan 2025 #5 CRT_User dedi: normal Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Bold Pilot dedi: Bende de böyle. Neden böyle tasarlıyorlar anlamış değilim köküne kadar oturduğunu görmem lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam benim de eski sistemimde tam olarak oturuyordu bu böyle olunca içim rahat etmedi sorayım dedim. Quezzy dedi: Oturmuş. Sıkıntı yok. Kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sağ olun.
CRT_User dedi: normal Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Bold Pilot dedi: Bende de böyle. Neden böyle tasarlıyorlar anlamış değilim köküne kadar oturduğunu görmem lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam benim de eski sistemimde tam olarak oturuyordu bu böyle olunca içim rahat etmedi sorayım dedim. Quezzy dedi: Oturmuş. Sıkıntı yok. Kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sağ olun.