Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?farketmez1234
Uzman
Anakartta herhangi bir arıza ışığı yanıyor mu?
hayır hocam güç geliyor zaten kesilmiyor fakat pc açılmıyor iste
hocam montajı ben yaptım bu arada ilk kez bilmeyerek yaptım kablo yanlis baglamis olabilir miyim
farketmez1234
Uzman
Bütün güç kablolarını sök.
BIOS pilini çıkartıp tak.
İşlemci fanını kontrol et.
Güç kaynağının kablosunun takılacağı yer ve girişi bellidir zaten. Bunu yanlış takmanız pek olası değil.
BIOS pilini çıkartıp tak.
İşlemci fanını kontrol et.
Güç kaynağının kablosunun takılacağı yer ve girişi bellidir zaten. Bunu yanlış takmanız pek olası değil.
farketmez1234
Uzman
Güç kaynağının kablo bağlantılarının fotoğrafını çekip atsan iyi olur.
bir dakika hocamYanlış bir bağlantı yaptınız kısa devre yapıyor muhtemelen, kasa içinin görsellerini paylaşırsanız kontrol edeyim.
@kaaaj
farketmez1234
Uzman
Kısa devre, sadece yanlış bağlantıdan dolayı yapmaz. Kasa içerisinde statik elektriklenme dahi kısa devreye yol açabilir. İlk önce kabloları kontrol edip daha sonrasında ise güç kablolarının sökülüp, BIOS pilinin çıkartılıp tekrar takılması gerekir.
tam cekemedkm hocam gozukmuyor pek baska hangi açılardan cekmemi isterseniz solyebilirisnz
her seyi ciplak elle yaptim hocam statik elektriklenme olabilir mi diye dusunmedim degilKısa devre, sadece yanlış bağlantıdan dolayı yapmaz. Kasa içerisinde statik elektriklenme dahi kısa devreye yol açabilir. İlk önce kabloları kontrol edip daha sonrasında ise güç kablolarının sökülüp, BIOS pilinin çıkartılıp tekrar takılması gerekir.
Dosya Ekleri
tam cekemedkm hocam gozukmuyor pek baska hangi açılardan cekmemi isterseniz solyebilirisnz
her seyi ciplak elle yaptim hocam statik elektriklenme olabilir mi diye dusunmedim degil
Geriden tüm kasa içi görünecek şekilde çekerseniz iyi olur.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-