PSU neden patlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Wartz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 514
  • Etiketler Etiketler
    neden psu
Ben bir aptalım. Bilmiyordum böyle bir şey olduğunu.
Eski nesil güç kaynaklarında böyle malesef. Yeni nesil APFC'li PSU'lar bunu otomatik ayarlarken, eski nesiller de manuel ayarlamak gerekiyor. Şanssızlık olmuş geçmiş olsun.

Eski nesil güç kaynaklarında böyle malesef. Yeni nesil APFC'li PSU'lar bunu otomatik ayarlarken, eski nesiller de manuel ayarlamak gerekiyor. Şanssızlık olmuş geçmiş olsun.
Bilmiyordum ki hocam. Çok saçma bir seçenekmiş. Kendi ayağıma sıkmışım.

Bilmiyordum ki hocam. Çok saçma bir seçenekmiş. Kendi ayağıma sıkmışım.
O PSU artık kullanılmaz. Muhtemelen PWM katında yer alan birçok şey yanmıştır. Zincirleme etki yaratıyor çünkü. Atın gitsin.

O PSU artık kullanılmaz. Muhtemelen PWM katında yer alan birçok şey yanmıştır. Zincirleme etki yaratıyor çünkü. Atın gitsin.
Gerçekten hayatımda gördüğüm en saçma şeylerden bir tanesi. Kim niye böyle bir şey ekler bir PSU'ya?

Gerçekten hayatımda gördüğüm en saçma şeylerden bir tanesi. Kim niye böyle bir şey ekler bir PSU'ya?
Global uyumluluk için ekleniyor. Tüm ülkeler Türkiye gibi 230V kullanmıyor çünkü.

Global uyumluluk için ekleniyor. Tüm ülkeler Türkiye gibi 230V kullanmıyor çünkü.
Neyse en azından bir deneyim oldu ama bu deneyimde bana önemli bir parça oldu. Teşekkür ederim yardımlarınız için hocam.

Neyse en azından bir deneyim oldu ama bu deneyimde bana önemli bir parça oldu. Teşekkür ederim yardımlarınız için hocam.
Geçmiş olsun.
Bende çocukken . Kasetçaları halletmiştim o şekilde.
Merak etmiş, bu düğmeyi değiştirirsem ne olur demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…