Hangi PSU? Sesi dinledim, fan garip ses çıkarıyor gibi. PSU'ya daha fazla güç ver, RPM hızlansın ses değişecek mi kontrol et.

Hocam FurMark testine soktum ve aynı tempoda ses gelmeye devam etti. Fakat sesin gelme sıklığı arttı. Ve şu anda ses biraz yükseldi gibi(1 dakika önce FurMark'ı kapattım)

Hocam FurMark testine soktum ve aynı tempoda ses gelmeye devam etti. Fakat sesin gelme sıklığı arttı. Ve şu anda ses biraz yükseldi gibi(1 dakika önce FurMark'ı kapattım)
Tamam bu fanla ilgili bir problem gibi. Voltaj watt değerleri nasıl? Herhangi bir sıkıntı var mı ? Akım bozukluğu dengesizlik var mı?Eğer yoksa sadece fanla ilgili bir problem.

Tamam bu fanla ilgili bir problem gibi. Voltaj watt değerleri nasıl? Herhangi bir sıkıntı var mı ? Akım bozukluğu dengesizlik var mı?Eğer yoksa sadece fanla ilgili bir prob
Hocam watt değerleri normal herhangi bir sorun yok. akım dengesizliği var mı bilmiyorum. sorun sadece fan ile ondan eminim. Garantisi vardı iyi ki, Teknik servise götüreceğim.

Hocam watt değerleri normal herhangi bir sorun yok. akım dengesizliği var mı bilmiyorum. sorun sadece fan ile ondan eminim. Garantisi vardı iyi ki, Teknik servise götüreceğim.
Video kanıtlı bir şekilde gönderirsen veya belirtisen daha hızlı süreç olabilir. Bende daha 1-2 günlük sıfır psu aldım vatandan. Nzxt C1200. Çok kaliteli bir psu ama, fan mıdır belli değil, pc start verdiğimde garip sesler çıkarıyor konusunu açmıştım. Bende iade edeceğim işte. techolay konu

Video kanıtlı bir şekilde gönderirsen veya belirtisen daha hızlı süreç olabilir. Bende daha 1-2 günlük sıfır psu aldım vatandan. Nzxt C1200. Çok kaliteli bir psu ama, fan mıdır belli değil, pc start verdiğimde garip sesler çıkarıyor konusunu açmıştım. Bende iade edeceğim işte. techolay konu
Hocam benden bu kadar şiddetli bir ses çıkmıyor. Bu daha ciddi bir şeymiş gibi. Geçmiş olsun, bu tarz tatsız olaylar harbiden adamı yoruyor. Sıfır mal almamıza rağmen başımız ağrıyor.