Aynen öyle modelini bilsenizde fark etmeycek. Hepsi zaten al birini vur ötekine denilebilecek modeller. Zaten iyi bir PSU koysalar modelini illa bir yerlere yazarlardı.

Anladım hocam vatandan aldım ben hazır sistemi fiyatı da uygundu 2 3 saatte bitti zaten stoku. Normalde Everest mi neydi daha dandik bir markalı kasa vardı en mantıklı seçenek bu vardı hem Watt'ı yüksek diye bunu alayım dedim keşke daha güzel bir PSU'lu kasa koysaymış ama koymamış işte vatan kardeş :) Bu kasanın genel olarak farkı bunda ön tarafta 3x12 fan yok da 2x14 fan koymuşlar ARGB.

Yaptıkları çakallığı ironi ile anlatmış andar hocam. Yoksa kendisi PSU konusunda Master yapmış biri. :D
Heee tamamdır hocam teşekkürler ironi olduğunu anlamadım kendisini tanımıyorum :D

CH560'ın ürün koduna bakarsanız PN850M diye belirtmişler.
Yani şöyle doğru dürüst bir yere PSU Modeli diye yazmak varken kasanın kodunun yanına sıkıştırmışlar ya helal olsun şimdi gördüm

Anladım hocam vatandan aldım ben hazır sistemi fiyatı da uygundu 2 3 saatte bitti zaten stoku. Normalde Everest mi neydi daha dandik bir markalı kasa vardı en mantıklı seçenek bu vardı hem Watt'ı yüksek diye bunu alayım dedim keşke daha güzel bir PSU'lu kasa koysaymış ama koymamış işte vatan kardeş :) Bu kasanın genel olarak farkı bunda ön tarafta 3x12 fan yok da 2x14 fan koymuşlar ARGB.
Bende bu işlerden anlamadığım zamanlarda İtopya'dan CM MasterCase H500 almıştım. İçindeki PSU'yu hep 80+ Bronze sanıyordum. Araştırmama rağmen hiçbir yerde bir bilgi de bulamadım. PSU 3 sene sonra bozuldu ve o zaman MWE 750 White olduğunu farkettim. O zamandan beri C750 Gold kullanıyorum ve o zamanlar aldığım en mantıklı ürünlerden biri olabilir. Senelerce de kullanmayı düşünüyorum.

Bende bu işlerden anlamadığım zamanlarda İtopya'dan CM Master Case H500 almıştım. İçindeki PSU'yu hep 80+ Bronze sanıyordum. Araştırmama rağmen hiçbir yerde bir bilgi de bulamadım. PSU 3 sene sonra bozuldu ve o zaman MWE 750 white olduğunu fark ettim. O zamandan beri C750 Gold kullanıyorum ve o zamanlar aldığım en mantıklı ürünlerden biri olabilir. Senelerce de kullanmayı düşünüyorum.

Güle güle kullanın hocam bu arada o markanın bir ürünü Akakçe'de birinci sırada popülerlikte ve mesela koruma modülü olarak 6 koruma modülü de var PSU'da ve fiyatı da uygun.

@MeReKGs67, ilk kısım ironiydi aslında ama ünlem koymam gereken yerleri hep atlıyorum. Bahsettiğiniz sorunla çokça karşılaşılabiliyor. @Smmmhunter'in işaret ettiği nokta referans aslında. Piyasada biraz namı olsa ya da üst seviye olsa belirtiliyor.
Anladım hocam teşekkür ederim insanlar genelde ekran kartına işlemciye kafayı taktığı için bir de ilk defa sistem toplamanın heyecanı da olduğundan bu detaylar unutuluyor malasef

Güle güle kullanın hocam bu arada o markanın bir ürünü Akakçe'de birinci sırada popülerlikte ve mesela koruma modülü olarak 6 koruma modülü de var PSU'da ve fiyatı da uygun.

Anladım hocam teşekkür ederim insanlar genelde ekran kartına işlemciye kafayı taktığı için bir de ilk defa sistem toplamanın heyecanı da olduğundan bu detaylar unutuluyor malasef
Evet bu PSU baya önerdiğimiz ve fiyat performans bir ürün. Bir ara XPG Pylon vardı ama fiyatını uçurdular. Bunun da fiyatı 1900TL'ydi ama zam yapmışlar. Benim kullandığım ürün apayrı. İç yapısı vesaire çok farklı.

Gecenin bu vakti bir çılgınlık yapıp PSU'yu söktüm.

IMG20241209012629.webp

Arap saçı bu olsa gerek...

IMG20241209012648.webp

IMG20241209012929.webp

Bu etiket sökülünce garanti dışı kalıyor herhalde

IMG20241209012728.webp

Bu 230Vac Only ne demek oluyor

Screenshot_80.webp

Buradan da anlayabilirmişim PSU'yu sökmeden. 230v EU standard yazıyormuş güç girişinin olduğu kısımda da 230v yazıyordu.

@Andar Han benim PSU buymuş hocam :)

%99 Bronze bile olmuyor. Düz 80 Plus oluyor.

Dediğiniz çıktı. PSU'yu söktüm modeline baktım düz 80 plusmış ama 5 koruma modülü var Japon kapasitörlü bunlar iyi demek bildiğim kadarıyla öyle Frisby veya Everest PSU'su gibi değildir herhalde?