PTM 7950 Honeywell nereden alınabilir?

Utku92

Üstün
Makaleler
1
PTM 7950 Honeywell stok yapayım dedim son kez. AliExpress göndermiyor başka site de bulamadım. Türkiye'den uygun fiyata alınacak site var mıdır?

PTM7950'den iyi olduğunu söyleyebilmek için test ettiniz mi?

Test etmeye gerek yok. PTM 7950 8.5w/mK, Pullsar Ice Dragon Kyrosheet 17w/mK. Yurt dışından gelmesini bekleme kısmı da var. Artık mantıksız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Test etmeye gerek yok. PTM 7950 8.5w/mK, Pullsar Ice Dragon Kyrosheet 17w/mK. Yurt dışından gelmesini bekleme kısmı da var. Artık mantıksız.
Faz geçişli materyallerin aşağı yukarı aynı termal iletkenliğe sahip olduğunu, kağıt üstünde dahi olsa 2 kat fark olamayacağını düşünüyorum. Ayrıca tek faktörün de termal iletkenlik katsayısı olmadığını karbon termal pedlerin ne kadar yüksek değerlere sahip olduğuna bakarsanız görebilirsiniz.

İkisini de kullanıp karşılaştıran var mı?

Test etmeden bilemeyiz. 8.5w düşük gelebilir ama görüldüğü üzere en iyi termal macundan bile daha iyi PTM, en azından laptoplar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…