uyeadi

Üstün
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. PTM7950 daha önce kullanmıştım, forumda da konum var zaten. Aynı PTM7950'yi tekrar kullandım, eskisi gibi uyguladım işlemci ve ekran kartına ama ekran kartı direkt 87 dereceye ulaşıyor yük altında ve termal kısma yaşıyor. CPU'da böyle bir durum olmadı. Acaba 2-3 gün beklesem mi? PTM7950 oturması zaman alabiliyormuş. Yoksa tekrar mı uygulasam? Yanlış da yapmadıgıma eminim, ikisini de aynı sekılde yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı hocam. Galiba PTM7950 sahte olabilir. Eskiden aldığım aynı yerden almıştım ama.

Daha önce 4 laptopa yaptım hiç sıkıntı yaşamamıştım bu GameGaraj laptopunda sıkıntı oldu.

Ben hata yapmam gibi görünmek istemiyorum ama daha önce 4 laptopa yaptım dördünde de sıkıntı olmadı. Termal testlerini kendim yaptım yani uygulama konusunda tecrübeliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hocam. Galiba PTM7950 sahte olabilir. Eskiden aldığım aynı yerden almıştım ama.

Daha önce 4 laptopa yaptım hiç sıkıntı yaşamamıştım bu GameGaraj laptopunda sıkıntı oldu.

Ben hata yapmam gibi görünmek istemiyorum ama daha önce 4 laptopa yaptım dördünde de sıkıntı olmadı. Termal testlerini kendim yaptım yani uygulama konusunda tecrübeliyim.
Bloğun vidalarını iyi sıktığınıza emin misiniz?