Detaylar
Kim cevapladı?Amazon'dan alabilirsiniz. Türkiye'de yok zaten.ASUS laptopumun bakım zamanı geldi ve PTM 7950 kullanmak istiyorum. En güvenli şekilde nereden alabilirim?
Amazon'da yok maalesef.
Son düzenleyen: Moderatör:
Vergiler ile benim attığım ürünü geçiyor 600 küsur TL'ye geliyor pullsar olanı tercih ediniz.
Vergiler ile benim attığım ürünü geçiyor 600 küsur TL'ye geliyor pullsar olanı tercih ediniz.
Bilemedim, çünkü alıp bilgisayarcıma yaptıracağım.
PTM7950 ile aynı, sadece marka farklı ve 7950'den daha performanslı bir ürün; bilgisayarcı yapabilir, normal termal macun uygulamaktan daha kolay.
PTM7950 ile aynı, sadece marka farklı ve 7950'den daha performanslı bir ürün; bilgisayarcı yapabilir, normal termal macun uygulamaktan daha kolay.
Peki sıcaklık ne kadar fark eder? Şu an Assassin's Creed Origins'te ekran kartı 90 derece, işlemci de 88 derece de çalışıyor ve çok kısıtlama yapıyor. İşlemci 40 W'a kadar çıkıyor ama sınıra yaklaştıkça 25W, 88 dereceye gelince ise 15W'a kadar düşüyor. İşlemci hızı da 1500 MHz geriliyor.
Ve uzun ömürlü mü peki bu? Hem ekran kartına hem de işlemci istiyorum, o yüzden 2 tane mi almalıyım?
Peki sıcaklık ne kadar fark eder şu an assasin s Creed Origins'te ekran kartı 90 derece işlemci de 88 derece de çalışıyor ve çok kısıtlama yapıyor işlemci 40 wattlara kadar çıkıyor ama sınıra yaklaştıkça 25 watta 88 derece gelince ise 15 watta kadar düşüyor ve işlemci hızı da 1500 MHz geriliyor.
"Kendi Clevo kasalı Monster Abra A5 v17.4.4 laptop'umdan örnek vereyim: Eskiden 30 watt güçte 92 derece civarında çalışıyordu. Şu anda 45 Watt'ta 80 derece civarında geziyor; 55-60 Watt'a zorladığımda ise sıcaklık 89 dereceye kadar çıkıyor. Tabii cihaz normalde 55-60 Watt'ı desteklemiyor.
Ve uzun ömürlü mü peki bu hem ekran kartına hem de işlemci istiyorum o yüzden 2 tane mi almalıyım.
1 paketi yeterli olur düzgün kullanılırsa 2 laptopa yeter.
Daha uzun ömürlü ve daha performanslı bir şey arıyorsan bu daha iyi bir seçim.
"Kendi Clevo kasalı Monster Abra A5 v17.4.4 laptop'umdan örnek vereyim: Eskiden 30 watt güçte 92 derece civarında çalışıyordu. Şu anda 45 Watt'ta 80 derece civarında geziyor; 55-60 Watt'a zorladığımda ise sıcaklık 89 dereceye kadar çıkıyor. Tabii cihaz normalde 55-60 Watt'ı desteklemiyor.
1 paketi yeterli olur düzgün kullanılırsa 2 laptopa yeter.
Daha uzun ömürlü ve daha performanslı bir şey arıyorsan bu daha iyi bir seçim.
https://www.hepsiburada.com/pullsar...-icin-yuksek-verimli-sogutma-pm-HBC00006V3H8Q bir de yanında bunu alsam? İşlemci için öneriliyormuş.
Yeni konular
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-