Selam, 9 ay önce satın aldığım 40*40 boyutundaki PTM7950'yi incelemek istedim. Sıcaklıklar konusunda oldukça fark yarattığını söyleyebilirim.
Ürünü aldığım link; https://www.ebuy7.com/tr/honeywell-...e-cpu-thermal-paste-pad-patch-material-1.html
Ürünü 200 TL'ye aldım ve toplam 500 TL ödedim.
Elime ulaşması 15 gün sürdü (PTT'nin geç getirmesinden kaynaklı)
Kargoyu E-packet seçtim.
Boyutu;
Ürünü laptopun işlemcisine ve ekran kartına uyguladıktan sonra ekran kartına bir kere daha uygulamalık arttı.
Cinebench R23; (İşlemci 95W sabit çekti, maksimum 69 dereceye ulaştı)
Oyun Testleri;
Fan RPM: 5500 RPM (45-46 desibel)
Ayrık GPU: Devre dışı
NVIDIA Driver: 576.80
NitroSense Modu: Dengeli
Güç Modu: Dengeli
Windows Sürümü: Forza Horizon 5, GTA 5 Windows 10, diğer oyunlar Windows 11'de yapıldı.
Sıcaklık: Forza Horizon 5 ve GTA 5 testleri yeni, diğerleri geçtiğimiz kışa aittir.
Test uzunluğu: Her fotoğraf 15 dakika oyun oynandıktan sonra çekilmiştir. (RDR-Cyberpunk gibi bench attığım oyunlar dışında)
Forza Horizon 5;
GTA 5;
Cyberpunk 2077;
Counter-Strike 2;
God of War;
Hogwarts Legacy;
Spider-Man Miles Morales;
RDR2;
PTM7950 hakkında sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Ürünü aldığım link; https://www.ebuy7.com/tr/honeywell-...e-cpu-thermal-paste-pad-patch-material-1.html
Ürünü 200 TL'ye aldım ve toplam 500 TL ödedim.
Elime ulaşması 15 gün sürdü (PTT'nin geç getirmesinden kaynaklı)
Kargoyu E-packet seçtim.
Boyutu;
Ürünü laptopun işlemcisine ve ekran kartına uyguladıktan sonra ekran kartına bir kere daha uygulamalık arttı.
Cinebench R23; (İşlemci 95W sabit çekti, maksimum 69 dereceye ulaştı)
Oyun Testleri;
Fan RPM: 5500 RPM (45-46 desibel)
Ayrık GPU: Devre dışı
NVIDIA Driver: 576.80
NitroSense Modu: Dengeli
Güç Modu: Dengeli
Windows Sürümü: Forza Horizon 5, GTA 5 Windows 10, diğer oyunlar Windows 11'de yapıldı.
Sıcaklık: Forza Horizon 5 ve GTA 5 testleri yeni, diğerleri geçtiğimiz kışa aittir.
Test uzunluğu: Her fotoğraf 15 dakika oyun oynandıktan sonra çekilmiştir. (RDR-Cyberpunk gibi bench attığım oyunlar dışında)
Forza Horizon 5;
GTA 5;
Cyberpunk 2077;
Counter-Strike 2;
God of War;
Hogwarts Legacy;
Spider-Man Miles Morales;
RDR2;
PTM7950 hakkında sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör: