PTM7950 yerine ne kullanılabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gece
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 498
  • Etiketler Etiketler
    ptm7950
@Gece, Yani diyecek de bir şey bulamıyorum. O kadar fazla, birbirinden farklı modele uyguladık problem yaşayan bir tek siz çıktınız. Uygulamada da problem yoksa dediğiniz gibi, ürün sahte olabilir. Ancak güvevilir bir yer aldığınız yer de. Uygun değilmiş demek ki. Macun'a dönmek şart gibi.

Merhaba. Bu konuya yazmak pek haddime değil fakat bu ürünü @talongod hocamın tavsiyesiyle kullanmış biri olarak yorum yapmak istedim. Aynı ürünü Excalibur G870 olan cihazımda kullandım, cihazın fanları bilen bilir birbirine bitişik haliyle biri ısınınca diğeri de ısınıyor ve tek bir hava çıkışı var. Önceki ve uyguladıktan sonraki test sonuçlarımı aşağıdaki konuda bulabilirsiniz:

Uyguladığınız fotoğraflara baktım fakat bir sorun göremedim hatta ben uygularken kenarlardan boşluk bile vermeden yapmama rağmen sıcaklıklarda düşüş görmüştüm. Muhtemelen ya aldığınız ürün sahte, ya da cihazınızda bir problem var gibi gözüküyor. G870 gibi cihazlar aslında en olumsuz sonuç vermesi ihtimal olan cihazlardır çünkü fanları bitişik olduğu için ne yaparsanız yapın CPU ve GPU'nun birlikte yüke girdiği an ikisinin de hava çıkışı birbirine bitişik ve iletken olduğu için daha da fazla ısınıyor.

Amazon'da Deniport satıcısından aldım ki zaten üretici firma o da. Ben de sizin kadar şaşkınım sonuçtan ama sorun tam olarak nerede bir türlü anlayamıyorum, n'apalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…