Merhaba. Bu konuya yazmak pek haddime değil fakat bu ürünü @talongod hocamın tavsiyesiyle kullanmış biri olarak yorum yapmak istedim. Aynı ürünü Excalibur G870 olan cihazımda kullandım, cihazın fanları bilen bilir birbirine bitişik haliyle biri ısınınca diğeri de ısınıyor ve tek bir hava çıkışı var. Önceki ve uyguladıktan sonraki test sonuçlarımı aşağıdaki konuda bulabilirsiniz:Aslında 15IRX9 olmasa da kendi LOQ'una uygulamış başka birisi daha olsaymış iyi bir referans, kıyas olabilirmiş. Blokların kendiliğinden yamulma ihtimali var mı bilmiyorum ama ben aşırı titiz davrandım her şeye uygulama esnasında. Geçen yıl sahte 7950'i uyguladığımda da bir süre iyi durumda gidiyordu dereceler.
Evet bir kaç karşılaştırma ve test videosu izleyip inceledim aradaki fark çok net artık özellikle yeni laptoplarda termal macunun iletkenliği ne olursa olsun pump out yapıyor. Dediğiniz gibi PTM 7950 vardı bi' ara burada da çok öneriliyordu fakat bu yurtdışı gümrük olaylarından sonra TR'de olmadığı için bu ürün meşhur oldu sanırsam. Tekrardan sağolun hocam.@14742, evet makas ile kesebilirsiniz. Termal macunların yerine umarım böyle PTM ürünlerin kullanımları artar, performansları çok tatmin edici.
Amazon'da Deniport satıcısından aldım ki zaten üretici firma o da. Ben de sizin kadar şaşkınım sonuçtan ama sorun tam olarak nerede bir türlü anlayamıyorum, n'apalım.@Gece, Yani diyecek de bir şey bulamıyorum. O kadar fazla, birbirinden farklı modele uyguladık problem yaşayan bir tek siz çıktınız. Uygulamada da problem yoksa dediğiniz gibi, ürün sahte olabilir. Ancak güvevilir bir yer aldığınız yer de. Uygun değilmiş demek ki. Macun'a dönmek şart gibi.