Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Dun sabah siparis ettim. Ne zamana gelir tahmini? Yarin saat 16 gibi gelirse cok iyi olur.
Dünyanın en saçma konusu kategorisinde birinci sıraya yerleşir. Biz nerden bilelim ya?
Kargonun ne zaman gelip gelmeyeceği kimsenin umurunda değil zaten rahat ol. Devam.Sen bilemezsin zaten. Tahmin de edemezsin. Ne zaman gelir kesin konusun demedim. Canim sikildi, merak ettim ve konu acmak istedim. Sana batan ne? beni gozardi et ve yoluna devam et. Seninki de en bos konunun en bos yorumu oldu. Tebrikler. Tahmin denen bir sey var. Bu siteyi benden once defalarca kullanmis onlarca kisi var. Insanlarin kendi tecrubelerinen yola cikarak tahminde bulunabilecekleri o aklina gelmedi tabii degil mi? O zaman bilgisayarim su hatayi veriyor diye de konu acmasin millet. Sonucta her sey olabilir. Biz nereden bilelim? Ona cevap verenler kesin mi biliyor? Daha onceki tecrubelerinden o hatanin kaynaklanabilecegi seyleri belirtiyor. Bir hatanin tek bir kaynagi mi olmak zorunda? Hadi devam.
Kargonun ne zaman gelip gelmeyeceği kimsenin umurunda değil zaten rahat ol. Devam.
Benim seni gözardı etmem senin için niye bu kadar önemli dostum? İster ederim ister etmem sana ne.Umarim gelir yarin.
Umarim keyfi hos olur hemen. Hos etmenin yolu varsa deneyelim.
Bos konusmaya devam edip can sikintisindan actigim konuda canimi daha da sikmaya devam mi edeceksin yoksa beni gozardi edip gidecek misin? Ben hep boyle bos konular acarim cunku. Bu konulari gormek istemiyorsan gozardi et.