Komple direksiyon seti yollayacağım Logitech DFGT. Tahmini olarak 50 en, 50 boy, 50 yükseklik desek, kilo olarak ölçmedim ama yaklaşık 5-6 kg gibi. Aydın'dan Tokat'a gidecek. İnternette 650 yazıyordu ama günümüzde bu para az gibi geldi kargo göndermek için. Yaklaşık 1000 km yol gidecek çünkü. Bilenler, yakın zamanda kargo yollamış olanlar yardımcı olursa sevinirim. PTT şubesi bana uzak, gidip sormak oldukça vaktimi alır. En azından yaklaşık kaç para ödemem gerekiyor bileyim, ona göre göndereyim. Teşekkürler. Düzeltiyorum: en, boy, yükseklik olarak 35cm, 35cm, 45cm.

Son düzenleyen: Moderatör:
PTT en ucuz gönderimi yapan kargo firması idi. Aras, Yurtiçi gibi bir firmanın internet sitesinden desi hesaplaması yapıp maksimum tutabileceği fiyatı hesaplayabilirsiniz. PTT fiyatı içinse %20 kadar düşmek mantıklı bir hareket olabilir.

Komple direksiyon seti yollayacağım Logitech DFGT. Tahmini olarak 50 en, 50 boy, 50 yükseklik desek, kilo olarak ölçmedim ama yaklaşık 5-6 kg gibi. Aydın'dan Tokat'a gidecek. İnternette 650 yazıyordu ama günümüzde bu para az gibi geldi kargo göndermek için. Yaklaşık 1000 km yol gidecek çünkü. Bilenler, yakın zamanda kargo yollamış olanlar yardımcı olursa sevinirim. PTT şubesi bana uzak, gidip sormak oldukça vaktimi alır. En azından yaklaşık kaç para ödemem gerekiyor bileyim, ona göre göndereyim. Teşekkürler. Düzeltiyorum: en, boy, yükseklik olarak 35cm, 35cm, 45cm.
O boyutta bir kutu için tahminim 400 TL falan tutar en azından. PTT ucuz gönderiyor ama 400-650 TL arası diyorum ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Komple direksiyon seti yollayacağım Logitech DFGT. Tahmini olarak 50 en, 50 boy, 50 yükseklik desek, kilo olarak ölçmedim ama yaklaşık 5-6 kg gibi. Aydın'dan Tokat'a gidecek. İnternette 650 yazıyordu ama günümüzde bu para az gibi geldi kargo göndermek için. Yaklaşık 1000 km yol gidecek çünkü. Bilenler, yakın zamanda kargo yollamış olanlar yardımcı olursa sevinirim. PTT şubesi bana uzak, gidip sormak oldukça vaktimi alır. En azından yaklaşık kaç para ödemem gerekiyor bileyim, ona göre göndereyim. Teşekkürler. Düzeltiyorum: En, boy, yükseklik olarak 35cm, 35cm, 45cm.

Letgo üzerinden gönderin. Orada DHL eCommerce ile çalışıyorlar ve ucuza geliyor bayağı.

Eğer 6 KG ise 99 TL'ye yollayabilirsiniz DHL eCommerce ile. Eğer 5 KG ise 69 TL'ye yollayabilirsiniz. İstediğiniz yerden istediğiniz yere olsun, fiyat değişmiyor. Tabii Türkiye içerisinde olmak şartıyla.

0-2 KG arası (2 dahil) 59 TL.
3-5 KG arası (3 ve 5 dahil) 69 TL.
6-10 KG arası (6 ve 10 dahil) 99 TL.
11-20 KG arası (11 ve 20 dahil) 119 TL.

Şu anlık en ucuzu bu.

Not: Alıcının adresine teslim istiyorsanız fiyata ufak bir ekleme yapılıyor. Yine gayet ucuz oluyor. Bu belirttiğim fiyatlar, alıcı şubeden alırsa geçerli.

Herkese teşekkür ederim.
Sahibinden, dolap gibi yerler üzerinden ilan açın. Fiyatını çok ucuz tutmayın anlamamaları için. En uygun şekilde böyle oluyor genelde.

Yok hocam :D zaten satıyorum ben bunu. Param Güvende ile de verirdim ama satacağım kişiyi tanımıyorum ürüne zarar verip geri gönderebilir. Bu arada kargo parasını duyunca sağlık olsun dedi satamadım :D. Teşekkür ederim herkese tekrar. Başka birisi yazarsa artık IBAN'dan yollarsa aklımda başka bir şey var öyle yapacağım.