Cranxiel

Yetkin
Makaleler
5
Merhaba arkadaşlar. Kargom bugün "GÜVENLİK" birimine teslim edilmiş görünüyor. Binamda bir güvenlik görevlisi bulunmuyor ve kimse beni aramadı. Kargom teslim edilmiş olmasına rağmen bana ulaşmadı.

Müşteri hizmetlerini iki defa aradım ve bana pazar günü olduğu için işlem yapamadıklarını, pazartesi günü şubeye şikayet etmem gerektiğini söylediler. Bu durumu daha önce yaşayan var mı, ne yapabilirim?

Hocam

İhtimal bir:
Taşındınız ve adres değiştirmeyi unuttunuz

İhtimal iki:
Paketiniz küçükse birinin kargosunu teslim ederken kargo görevlisinin eline paketiniz de geldi

İhtimal üç:
Güvenlik görevlisi diye (varsa) yönetime bıraktılar

Ben de kargo firmasında çalışıyorum kardeşim. Bizim tedarikçiler, yani kargoyu dağıtan arkadaşlar da bazen çok fazla hata yapabiliyor.

Pazartesi günü müşteri hizmetlerini tekrar ara; teslim tutanağının bir kopyasını iste. Orada kimin aldığı ya da kime teslim edildiği bilgisi yazar, oradan öğrenebilirsin. Yakınlarında bir PTT şubesi varsa, yüz yüze işlem yapman senin için daha iyi olur aslında

Dağıtıcı iletişime geçti benimle. Yanlışlıkla kargoyu teslim edildi yaptığını söyledi, şu anda kargomu teslim aldım. Cevap veren herkese teşekkür ediyorum.