Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ElbaNrosSS

Yetkin
PTT eksрres teslimаt hatırlatması: Pakеtiniz kuryе depomuzda kaldı. Sеbеbi isе adresin hаtаlı оlması ve kаrgо firmasının ürünü tеslim еdеmеmеsidir. Lütfen adrеsinizi 12 saаt içinde güncelleyin: 12 saati аşan pаkеtlеre lojistik yönetim üсreti yansıtılacаktır!

Olay: Üsteki uyarı geldi bana gelmedi ama satın aldığım kişiye gönderilmiş, adres doğru bu ürünü aldıktan sonra 4 ürün daha aldım şu an hepsi elimde ama bir bu gelmedi adres doğru göndermeye üşeniyorlar galiba link de vardı tıklıyorum böyle bir hata ile karşılaştım doğruluğu konusunda bilgi ye ihtiyacım var.

1745397448262.webp

Çözüm
Dolandırıcı mesajı hocam. Arkadaşıma da PTT'den kargo çıktıktan sonra böyle bir mesaj gelmiş, PTT Kargo'yu arayıp sormuş mesajı gönderen biz değiliz itibar etmeyin demişler.

Bana da arada sırada geliyordu bu mesajlar fakat şu sıralar PTT'den kargosu olanlara yollamaya başlamışlar.
Dolandırıcı mesajı hocam. Arkadaşıma da PTT'den kargo çıktıktan sonra böyle bir mesaj gelmiş, PTT Kargo'yu arayıp sormuş mesajı gönderen biz değiliz itibar etmeyin demişler.

Bana da arada sırada geliyordu bu mesajlar fakat şu sıralar PTT'den kargosu olanlara yollamaya başlamışlar.

Çözüm
Maalesef ülkemizde bunlara engel olabilecek kimse yok lütfen bağlantılara dikkat edin. Geçtiğimiz günlerde benim kuzenimi de kargo ücreti var diye aradılar, o da şans eseri o sıra kargo bekliyordu 1600 TL gibi bir ücret ödedi fakat sonradan fark etti dolandırıcı olduklarını. Adamlar siteyi birebir kopyalamışlar zaten...