PTT kargom yurt dışına sevk edildi yazıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eyogame
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 434
  • Etiketler Etiketler
    ptt yurt

eyogame

Uzman
Ürün Türkiye'ye geldi 20 dolarlık ürün vergi çıktı 689 dolar ama iade gitti diye düşünüyorum.
PTT arıyorum Bakırköy'ü geri gitmiştir diyor.
Canlı destek sevk edildi diyor geri gitmemiş olabilir diyor
Hepsi farkı bir şey söylüyor bilen anlayan var mı?
Geri gitti diye düşünüyorum artık.

İnşallah geri gidiyordur
Bunların yatacak yeri yok haram olsun nediyim.

Başlıkta ki ilk 3 kelimeyi gördüm ya, şaşırmam ki . Trajikomik hocam, geçmiş olsun.

Gümrük ve kargo olayları rezalet bu ülkede. Geçmiş olsun hocam. Umarım bir gün dünyadaki diğer insanlar gibi özgürce alışveriş yapabiliriz. Parası olan bile alamıyor .

İhaleyle toplu satıyorlar hepsini. O satıcılar parasını ödeyip alıyor.

Öncelikle geçmiş olsun
Saçama sapan bir sistem var eBay üzerinden 75 dolara kulaklık aldım sıkıntısız ulaştı bana fakat 20 dolarlık ürün kalmış anlamıyorum.
Umarım bir gün bizde özgürce alışveriş yapabiliriz.

Gümrük ve kargo olayları rezalet bu ülkede. Geçmiş olsun hocam. Umarım bir gün dünyadaki diğer insanlar gibi özgürce alışveriş yapabiliriz. Parası olan bile alamıyor .
Ayağımıza gelmiyorsa biz ayaklarına gidelim, göç edelim

Başlıkta ki ilk 3 kelimeyi gördüm ya, şaşırmam ki . Trajikomik hocam, geçmiş olsun.
Eyvallah. Umut edip göreceğiz. Neler yapacaklar bize bakalım Belki gelir birgün.

İhaleyle toplu satıyorlar hepsini. O satıcılar parasını ödeyip alıyor.
İnşallah satmazlar. Ömrüm boyunca küfür ederim her gözümü açtığımda Bunu bilsinler.

Gelir diyenler var da umudum kalmadı. Kaç gün olmuş bari geri gitse. Paramı alırdım. En azindan kargo ücretini düşerler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Haklısınız hocam şu anda yine bir eBay siparişim var 93 dolar bandında dur bakalım gelecek mi

Haklısınız hocam şu anda yine bir eBay siparişim var 93 dolar bandında dur bakalım gelecek mi

Gönül ister gelsin size.
Benim anlamadım kargo niye gitti diyorum bilmiyoruz diyorlar
Nereye gitti diyorum singapura doğru geri gitti diyor biliyor mu konuşuyor sanmıyorum hep kadınlar açıyor telefonu mesajada kadınlar bakıyor yüzüme kapatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…