Genel olarak PTT kargolarım saat 11-12 gibi teslim ediliyor bazen ise böyle oluyor canları sıkılıyor herhalde :D.
Gece 12 mi? Benimkini saat 9'da teslim etmişlerdi de gece 12 daha da çılgıncaymış :D

Arkadaşlar ben gidip yarın şubeden alabilir miyim? Bir aptallık yapıp kargoyu da geri satıcıya falan göndermezler değil mi? Hangi şube olduğunu da bilmiyorum...
Hocam bazı kargo şirketleri şubede bir ürün 3-5 gün kalınca direkt geri yollayabiliyor. Erkenden almanız en iyisi olur, tabii umarım kargoyu bulabilirsiniz :)

Markadan ziyade şubeler kötü olabilir. Yaşadığım yerde yurt içi ve ptt üzerine tanımıyorum PTT gerçekten çok güzel burada. Hepsi güzel burada MNG HARİÇ.

Bizim şube iyi gibi. Ama evet, hız olarak yavaşlar ve prosedürleri cidden berbat bir şirket. Pahalı dediğim Aras kargo bile 2 günde elime teslim edebiliyorken PTT kargo 1 haftada hantal şekilde getiriyorlar.
Arkadaşlar ben gidip yarın şubeden alabilir miyim? Bir aptallık yapıp kargoyu da geri satıcıya falan göndermezler değil mi? Hangi şube olduğunu da bilmiyorum...
Alabilirsiniz ama Canlı desteklerine ulaşıp hangi şubede olduğunu öğrenin. Kargolar genelde 3 ya da 5 gün arası şubede kalıyor. Dolayısıyla cumartesi gününe kadar vaktiniz var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak PTT kargolarım saat 11-12 gibi teslim ediliyor bazen ise böyle oluyor canları sıkılıyor herhalde :D.
Bulunduğum yerde 1 tane PTT var, 3 çalışan var sadece. Sadece 1 tane de kangoo tarzında kargo arabası var. Hâlden anlamak gerek ama tonla kargo alıyorsun niye bu kadar az elemanın var.

Şubeyi ve personeli şikayet ettim, umarım görmezden gelmezler. Bunların saçmalığı yüzünden yarın git-gel 10 km yol yapacağım yok yere.

Bulunduğum yerde 1 tane PTT var, 3 çalışan var sadece. Sadece 1 tane de kangoo tarzında kargo arabası var. Hâlden anlamak gerek ama tonla kargo alıyorsun niye bu kadar az elemanın var.
Hocam halden anlarım, geç teslim etsin önemli değil. Ya da arasın, durum neyse anlatsın yine OK. Adamlar aramıyor, bilgi vermiyor, kargoyu teslim etmiyor. Yahu 2 defa evimin önünden geçti. Gidişini izledim yani. Durup teslim etmesi 2 dakika sürmeyecek, adam mesai saati içinde olmasına rağmen işini yapmıyor.

Aşağı yukarı her gün PTT'ye 8 ürün gönderen biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki o gün çıkacak ürünlerin hepsini tek seferde sisteme dağıtıma çıktı diyorlar ama halbuki 3 4 turda dağıtıyor o gün. Yüksek
ihtimalle evinizin önünden geçerken sizin kargonuz arabada bile değildi.
Peki neden mi? Memur rahatlığından. Onlar personel değil onlar devlet memuru. Ben 21 kilo ürün versem 2. personel gelene kadar diğer PTT'den o ürün dağıtıma çıkmıyor. 20 kilo üstü kargoları 2 kişi götürmek zorunda falan. PTT özel sektörün rekabetinin değil, Devletin hantal bürokrasinin bir ürünüdür. PTT her sene devlete zarar çıkartan bir kurumdur. 2025'de 200 PTT şubesini kapattılar. Eminim bir 30 sene sonra PTT diye bir şey kalmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
@sobyuysa, hem Şikayetvar'a hem de kendi sistemleri üzerinden şikayetlerimi bıraktım. Personel ve şube hakkında şikayetçi oldum. Başka firmayla aynı gün gönderdiğim kargo 2 günde ulaşıyorken bunlar 5. günde kargoyu ulaştıramadı. Bugün de şube kapalıymış, pazartesiye kaldı. Tam 1 hafta olacak.

Her neyse, pek sallayacaklarını sanmıyorum ama yine de şikayetlerimi yaptım. Hakkımı arayacağım sonuna kadar, böyle vasıfsız kişilerin eline kargo verilmemeli.