- Makaleler
- 13
Arkadaşlar ben gidip yarın şubeden alabilir miyim? Bir aptallık yapıp kargoyu da geri satıcıya falan göndermezler değil mi? Hangi şube olduğunu da bilmiyorum...
Gece 12 mi? Benimkini saat 9'da teslim etmişlerdi de gece 12 daha da çılgıncaymışGenel olarak PTT kargolarım saat 11-12 gibi teslim ediliyor bazen ise böyle oluyor canları sıkılıyor herhalde.
Hocam bazı kargo şirketleri şubede bir ürün 3-5 gün kalınca direkt geri yollayabiliyor. Erkenden almanız en iyisi olur, tabii umarım kargoyu bulabilirsinizArkadaşlar ben gidip yarın şubeden alabilir miyim? Bir aptallık yapıp kargoyu da geri satıcıya falan göndermezler değil mi? Hangi şube olduğunu da bilmiyorum...
Gece 12 mi? Benimkini saat 9'da teslim etmişlerdi de gece 12 daha da çılgıncaymış![]()
Alabilirsiniz ama Canlı desteklerine ulaşıp hangi şubede olduğunu öğrenin. Kargolar genelde 3 ya da 5 gün arası şubede kalıyor. Dolayısıyla cumartesi gününe kadar vaktiniz var.Arkadaşlar ben gidip yarın şubeden alabilir miyim? Bir aptallık yapıp kargoyu da geri satıcıya falan göndermezler değil mi? Hangi şube olduğunu da bilmiyorum...
Cumartesi günleri kapalı oluyorlar yanlış hatırlamıyorsam. Siz yine de bir bakın.Arkadaşlar ben gidip yarın şubeden alabilir miyim? Bir aptallık yapıp kargoyu da geri satıcıya falan göndermezler değil mi? Hangi şube olduğunu da bilmiyorum...
Bulunduğum yerde 1 tane PTT var, 3 çalışan var sadece. Sadece 1 tane de kangoo tarzında kargo arabası var. Hâlden anlamak gerek ama tonla kargo alıyorsun niye bu kadar az elemanın var.Genel olarak PTT kargolarım saat 11-12 gibi teslim ediliyor bazen ise böyle oluyor canları sıkılıyor herhalde.
Hocam halden anlarım, geç teslim etsin önemli değil. Ya da arasın, durum neyse anlatsın yine OK. Adamlar aramıyor, bilgi vermiyor, kargoyu teslim etmiyor. Yahu 2 defa evimin önünden geçti. Gidişini izledim yani. Durup teslim etmesi 2 dakika sürmeyecek, adam mesai saati içinde olmasına rağmen işini yapmıyor.Bulunduğum yerde 1 tane PTT var, 3 çalışan var sadece. Sadece 1 tane de kangoo tarzında kargo arabası var. Hâlden anlamak gerek ama tonla kargo alıyorsun niye bu kadar az elemanın var.