PttAVM güvenilir mi?

Merhaba. PttAVM'de bir laptop beğendim. Satıcının güvenilir olup olmadığını bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Laptop linki:

Son düzenleyen: Moderatör:
Her zaman 1. Tercihin amazon olsun. PTT de üzmez ama garanti veremem satıcıya bağlı.

Hocam o ürünün başka yerlerde fiyatı 95k, üstte arkadaş demiş zaten sıfır değil.

PTT AVM'den bir şey alınmaz.

Teknolojik aletlerde Amazon-Trendyol-Hepsiburada harici satıcılardan uzak duruyorum.
Linkini verdiğin ürün ikinci elmiş, kasa değişimi yapmışlar.

İster PttAVM, ister Trendyol, ister Amazon, isterse de Hepsiburada olsun. Satıcısına güvenmiyorsan ya da satıcısı Trendyol, Hepsiburada, Amazon vesaire değilse, satın alırken ikinci kez düşünmek yararlı oluyor. Zira, bunlar hariç diğer isimli ithalatçılardan satın alınan ürünler genelde ithalatçı garantili oluyor, ama bazen resmi distribütör garantili ürünler de olabilir. Mesela Gizala'dan Nintendo Switch alınca CD Media'nın resmi distribütör garantisi veriliyor. Yine de diğer satıcılardan satın alma demek yanlış olur, sonuçta bir rekabet ve ticaret ortamı var. Bence sen satın alacağın ürünün satıcısını detaylıca incelemeden satın alma.

Amazon 30 gün iade avantajıyla ve iadede müşteriye çok önem vermesiyle her zaman 1. tercih olmalı. Politikaları güzel. Ayrıca belirtilen ürün ikinci elmiş konu sahibi bence ikinci ele çok güvenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…