Ee bunu yapınca satın aldıklarım gitmeyecek mi? Oyun kayıtları YouTube Premium, Amazon, Play Store oyunları vs? @1247
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 7 Ocak 2024
- Makaleler
- 9
Yeni hesaba geç demiyoruz, mail değiştir diyoruz. Ayarlar kısmında e-posta adresimi değiş tuşu oluyor.Ee bunu yapınca satın aldıklarım gitmeyecek mi? Oyun kayıtları YouTube Premium, Amazon vs vs
Hayır, e-postan diğer hesaba geçmiş olacak. YT Premium'u yine eski e-postandan kullanabilirsin.Ee bunu yapınca satın aldıklarım gitmeyecek mi? Oyun kayıtları YouTube Premium, Amazon, Play Store oyunları vs? @1247
Aile Premium kullandığımdan, Premium tarafını pek düşünmedim. Ama zaten eski hesaptan YT kullanmaya devam ediyorum. Yani yine YT eski hesabından kullanabilirsin. Ben iki e-postayı da aktif kullanıyorum. Açığa çıkan e-posta ile forum vb. sitelere kayıt oluyorum. Diğer e-posta Steam, Amazon, Reddit, Twitter vb. önemli hesaplar için kullanıyorum.
Yani şu an olan e-postan ile: YouTube gir, forum vb. önemsiz sitelere kayıt ol.
Yeni açacağın e-posta ile: Steam vb. senin için önemli olan hesaplarının e-postası yap.
PTT'den gelen herhangi bir maile tıklamayın. Gerçek olsa da tıklamayın oltalama olsa da tıklamayın.
Hocam tıkladım ama sayfa yüklenmeden hemen çıktım.
Ben online sipariş verdiğimde gelen kargo linklerine de tıklamıyorum.
Mesela şöyle mesaj geliyor. Kargonuz bugün dağıtılacak takip etmek için tıklayın. Kargo teslim edildikten sonra ise hizmetimizi değerlendirmek için tıklayın falan.
Bu linklere tıklamak konusunda biraz takıntım var ve tıklamıyorum
Telefona ücretli Bitdefender kuracağım.
Mesela şöyle mesaj geliyor. Kargonuz bugün dağıtılacak takip etmek için tıklayın. Kargo teslim edildikten sonra ise hizmetimizi değerlendirmek için tıklayın falan.
Yok ya adresimdeyim, komşuma bırak veya şu gün gel gibi seçenekler iyi oluyor. Adresimdeyim diye işaretleyince de yanlışım yoksa Kolay Gelsin daha erken ziyaret ediyor.Ben online sipariş verdiğimde gelen kargo linklerine de tıklamıyorum.
Değerlendirme formlarıyla ben de uğraşmıyorum. Telefonda geri bildirim falan yazmak yorucu oluyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347