PTT'nin her konuda rezalet olması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan michaelscofield
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 332
  • Etiketler Etiketler
    ptt
Kargosu inanılmaz kötü. Dün öğlen 20 KM uzaklıktaki şubeye aktarılan kargo bugün dağıtıma çıkarılmadı.

HepsiJet'in üstüne tanımam kargo konusunda hem çok iyiler hem de çok hızlılar.

Bende mağdurlardan biriyim berbat bir yer buradan ürün almam. Buradan aldığın şeyin tamir görmüş 2. el teşhir vs olma riski çok yüksek.

Kargoculukta 3 firma

1- kolay gelsin 2- HepsiJet 3- DHL üstüne tanımam bakmam. Bunlarla gözü kapalı iş yapılır.

Devlet kurumu ve memur kelimeleri aynı yapı içerisinde bulununca hız ve kalite dibi görüyor.

Aras Kargo, PTT'nin yanında gül gibi.

Kargomu 3 gün boyunca şubeden teslim etmemişlerdi sebep bölümünde ise olağanüstü hal yazıyordu. Şubeye gittim herifler çay içiyor, kargomu verin dedim ve bana ben getireceğim sen evine git deyip 2 gün sonra getirdi.

DHL, MNG'yi devraldığından beri aşırı memnunum hem aşırı uygun hem de temiz iş yapıyorlar. İnternette verdikleri fiyatı barkod olarak verdikleri için diğer firmalar gibi saçma sapan fiyat farkları çıkmıyor.

Kargo pttawm üzerinden 1 hafta içinde kargoya verildi sistem de takip etmiyor satıcı ilgili mi diye.
Kimlik yeniledim yolda umarım sağlam gelir
Sürat üstüne tanımıyorum ben.

Adamlar 4 saatlik Osmaniye, Nevşehir kargosunu 4 günde getirdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…