Herkese iyi sosyaller,

Son günlerde PTT ile ilgili çok çok fazla şikayet görmeye başladım. Gerek kargo, gerek PttAVM.

Sonuçta devlet destekli kurumsal bir kurum. Kargo sistemi rezalet, dünya üzerinde bulunan en kötü kargo markası olabilir. 2 kilometre uzağa kargoyu 1 haftada anca götürür, kargo arabası evin önünden geçer ama kargoyu bırakmaz. "evde yoksunuz" derler ama aslında kapıya vurmazlar bile. Müşteri hizmetlerine ulaşamazsınız asla, yüzünüze bakan veya yardımcı olan bile olmaz.

Keza; internet alışveriş sitesi daha da rezalet. Dolandırıcılar cirit atıyor sitede. Adı fazlasıyla çıktı zaten "isterse bedava olsun, PttAVM'den alışveriş yapmam" gibisinden. Elinize sorunlu bir ürün geçince, satıcının insafına kalıyorsunuz. Müşteri destekleri, kargo tarafından olduğu gibi rezalet. Dolandırılsanız, yüzünüze bakan olmayacak.

Bu kadar eski bir kuruluş, özellikle devlet desteği bile varken; hala neden böyle? Niye bu kadar şikayete rağmen el atılmıyor?

Bende mağdurlardan biriyim berbat bir yer buradan ürün almam. Buradan aldığın şeyin tamir görmüş 2. el teşhir vs olma riski çok yüksek.

Kargoculukta 3 firma

1- kolay gelsin 2- HepsiJet 3- DHL üstüne tanımam bakmam. Bunlarla gözü kapalı iş yapılır.

Aras Kargo, PTT'nin yanında gül gibi.

Kargomu 3 gün boyunca şubeden teslim etmemişlerdi sebep bölümünde ise olağanüstü hal yazıyordu. Şubeye gittim herifler çay içiyor, kargomu verin dedim ve bana ben getireceğim sen evine git deyip 2 gün sonra getirdi.

DHL, MNG'yi devraldığından beri aşırı memnunum hem aşırı uygun hem de temiz iş yapıyorlar. İnternette verdikleri fiyatı barkod olarak verdikleri için diğer firmalar gibi saçma sapan fiyat farkları çıkmıyor.

Herkese iyi sosyaller,

Son günlerde PTT ile ilgili çok çok fazla şikayet görmeye başladım. Gerek kargo, gerek PttAVM.

Sonuçta devlet destekli kurumsal bir kurum. Kargo sistemi rezalet, Dünya üzerinde bulunan en kötü kargo markası olabilir. 2 kilometre uzağa kargoyu 1 haftada anca götürür, kargo arabası evin önünden geçer ama kargoyu bırakmaz. "Evde yoksunuz" derler ama aslında kapıya vurmazlar bile. Müşteri hizmetlerine ulaşamazsınız asla, yüzünüze bakan veya yardımcı olan bile olmaz.

Keza; internet alışveriş sitesi daha da rezalet. Dolandırıcılar cirit atıyor sitede. Adı fazlasıyla çıktı zaten "İsterse bedava olsun, PttAVM'den alışveriş yapmam" gibisinden. Elinize sorunlu bir ürün geçince, satıcının insafına kalıyorsunuz. Müşteri destekleri, kargo tarafından olduğu gibi rezalet. Dolandırılsanız, yüzünüze bakan olmayacak.

Bu kadar eski bir kuruluş, özellikle devlet desteği bile varken; hala neden böyle? Niye bu kadar şikayete rağmen el atılmıyor?
Kargo pttawm üzerinden 1 hafta içinde kargoya verildi sistem de takip etmiyor satıcı ilgili mi diye.
Kimlik yeniledim yolda umarım sağlam gelir :D
Sürat üstüne tanımıyorum ben.