Çözüldü PUBG açılırken "process has crashed" hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Charles Smith
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 859
  • Etiketler Etiketler
    pubg
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Dosya doğrulaması yapmak için aşağıdaki videoyu kontrol edin;
"how to fix PUBG battlegrounds process has crashed 2025"

Ayrıca aşağıda alternatif ama daha süreçli bir çözüm buldum, orijinalinden çeviridir;
Kaynak PUBG Process has crashed! (please help)
  1. PUBG'yi Kaldırın
    • Steam kütüphanenize gidin
    • PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'a sağ tıklayın ve Kaldır'ı seçin
    • Onay penceresi açılacak, Sil'e tıklayın
  2. İlgili Dosyaları Kaldırın
    • Windows Tuşu+R'ye basın
    • %Localappdata% yazın ve Enter veya Tamam'a tıklayın
    • TslGame klasörünü silin
    • Program Files (X86)\Common Files\BattlEye klasörüne gidin ve BEService_pubg.exe dosyasını silin
    • Program Files (x86)\Steam\steamapps\common klasörüne gidin ve PUBG klasörünü silin
    • Steam'de Ayarlar>İndirmeler'e gidin ve İNDİRME ÖNBELLEĞİNİ TEMİZLE'ye tıklayın
    • Steam'i yeniden başlatın
  3. PUBG'yi Yeniden Yükleyin
Dosya doğrulaması yapmak için aşağıdaki videoyu kontrol edin;
"how to fix PUBG battlegrounds process has crashed 2025"

Ayrıca aşağıda alternatif ama daha süreçli bir çözüm buldum, orijinalinden çeviridir;
Kaynak PUBG Process has crashed! (please help)
  1. PUBG'yi Kaldırın
    • Steam kütüphanenize gidin
    • PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'a sağ tıklayın ve Kaldır'ı seçin
    • Onay penceresi açılacak, Sil'e tıklayın
  2. İlgili Dosyaları Kaldırın
    • Windows Tuşu+R'ye basın
    • %Localappdata% yazın ve Enter veya Tamam'a tıklayın
    • TslGame klasörünü silin
    • Program Files (X86)\Common Files\BattlEye klasörüne gidin ve BEService_pubg.exe dosyasını silin
    • Program Files (x86)\Steam\steamapps\common klasörüne gidin ve PUBG klasörünü silin
    • Steam'de Ayarlar>İndirmeler'e gidin ve İNDİRME ÖNBELLEĞİNİ TEMİZLE'ye tıklayın
    • Steam'i yeniden başlatın
  3. PUBG'yi Yeniden Yükleyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bunlarin ucu, bir cozumun asamalari mi?

Bunlari yaptim ve olmustu fakat aradan birkaç gun gecince tekrar ayni hatayi verdi. Şu an bir daha deniyorum.

Yaptim ve tekrar oldu sağ olun ama ben surekli bunu yapmak zorunda mi kalacagim? 50 GB sonucta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun tam olarak neyden kaynaklandığını tespit etmeden kesin bir çözüm sunamayız.

Crash raporunuzda herhangi bir detay olmadığı için burada size çok genel bir çözüm sunmuşum diye hatırlıyorum. Crash yedikçe Send butonuyla Crash raporunuzu mühendislere yollayın. Eğer herhangi bir şeyden şüphelenirseniz o yönde araştırma yapar ve çözüm üretiriz.

Benim genel yorumum: Muhtemelen bu hata sizin spesifik bir kullanımınızla alakalı, bu nedenle herhangi bir hata raporu belirtisi yok. Oyunu daha temiz bir ortamda çalıştırmayı deneyin ve her sürücünüzün doğruluğunu ve güncelleğini kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…