EgeTekin

Çalışkan
Yer
Maltepe / Istanbul
Merhaba, yaklaşık 1.5 yıldır bu hatayla karşılaşıyorum. PUBG’yi ilk indirdiğimde sorunsuz bir şekilde oynayabiliyordum, ancak bir süre sonra oyun içinde crash vermeye başladı. Her crash sonrasında, oyunu açtıktan sonraki crash süresi gittikçe kısalmaya başladı.

Sisteme kaç kez format attığımı artık hatırlamıyorum. İlk formatlarımda sorun geçici olarak çözülüyordu, fakat artık format atmak da işe yaramamaya başladı. Şu an ise oyun daha yükleme ekranına bile gelmeden doğrudan crash raporu veriyor.

Bu durumu nasıl çözebilirim?
Şimdiden teşekkür ederim.

Screenshot 2025-08-03 222209.webp

Sistem özellikleri ve Windows sürümü nedir?
  • Windows 11
  • Anakart B450M MORTAR TITANIUM (MS-7B89)
  • Islemci AMD Ryzen 5 2600X Six-Core Processor, 3600 Mhz, 6 Core(s), 12 Logical Processor(s)
  • Ekran Karti Asus Geforce GTX1070 8GB GDDR5 Dual
  • RAM 16.0GB Dual-Channel DDR4 @ 1378MHz
  • Depolama SanDisk SSD PLUS 240GB (SATA (SSD))
    Samsung SSD 980 PRO with Heatsink 1TB (Unknown (SSD))

BIOS güncel değildi güncelledim fakat sindi bilgisayara erişimi kaybettim. Pin sıfırlamak için böyle bir yer açıyor fakat internetim olmasına rağmen internet yok diyor.

BIOS güncel değildi güncelledim fakat sindi bilgisayara erişimi kaybettim. Pin sıfırlamak için böyle bir yer açıyor fakat internetim olmasına rağmen internet yok diyor.

Tamam bu sikintiyi gectim ve PUBG'yi bir daha açtım ve ayni hata hala devam ediyor.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,5 MB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme: