@alitoprak55, çünkü GameLoop'un 120 FPS değeri yok. GameLoop'da oynanacak bir oyun değil yani.
  • 14900k İşlemci
  • 4090 Ekran kartı
  • 96GB DDR5 ram
  • 990 Pro SSD
Kullanmama rağmen desteği olmadığından 90 da sabitliyor. Üzerine çıkan kim olursa dosya değişikliğinden veya config yapmaktan dolayı sınırsız ban yiyor.

@alitoprak55, çünkü GameLoop'un 120 FPS değeri yok. GameLoop'da oynanacak bir oyun değil yani.
  • 14900k İşlemci
  • 4090 Ekran kartı
  • 96GB DDR5 ram
  • 990 Pro SSD
Kullanmama rağmen desteği olmadığından 90 da sabitliyor. Üzerine çıkan kim olursa dosya değişikliğinden veya config yapmaktan dolayı sınırsız ban yiyor.
dediğiniz yanlış hocam. ben mesaj yazdıktan 10 dakika sonra araştırma yaptım ve şuan pubg de 110-120 fps alıyorum.

1737765577170.webp

• 14900k işlemci.
  • 4090 ekran kartı.
  • 96 GB DDR5 RAM.
  • 990 Pro SSD.
Kullanmama rağmen desteği olmadığından 90 da sabitliyor. Üzerine çıkan kim olursa dosya değişikliğinden veya Config yapmaktan dolayı sınırsız ban yiyor.

Bu yaptığım Config mi bilmiyorum sadece GameLoop'un bana sunduğu telefon modelini ASUS'dan Samsung yaptım.

Config oyunun dosyalarını değiştirmekten kaynaklanıyor. Fakat öyle bir şeye başvurmadım.

@alitoprak55, GameLoop'da var olmayan bir modeli Manuel olarak giriyorsun. Sence listede olmayan bir modeli eklemek Config midir?/ Değil midir?
Bu anlatımların çoğunu biliyorum. GameLoop'da listesinde olmayan herhangi bir cihazı eklemekte yasak.
Yani GameLoop o kadar saçma bir şey ki; GameLoop yazılımı tarafından ban atılıyorsa hesabınıza buna KRAFTON kesinlikle karışmıyor.
Arka planda bilmediğiniz birçok şey var.
Sezon 2'den bu güne oynuyordum ve heasbım full. Yıllık emeğimi çöp ettim. (PUBG umurumda mı? Tabii ki de değil!)

Son düzenleyen: Moderatör: