PUBG Mobile oynuyorum GameLoop 32 Bit yazılım üzerinden. Sorun var emülatörde; oyundan atma, kötü grafik ve drop sorunu. Son oyun güncellemesiyle bu sorunlar oluştu ve düzeltecekleri yok gibi.

120FPS sorunsuz PUBG Mobile oynayabileceğim bir emülatör var mı?

BlueStacks indirin.

BlueStacks indirin.

Sanırım GameLoop haricinde ban yeme riski var. En azından eskiden öyleydi.

Farklı emülatörlerde performansın fark edeceğini hiç sanmıyorum. Bluestacks genelde en çok para basanı, uTorrent kafasında bir uygulama. Bol bol reklam ve veri toplayan hizmet içeriyor. Gerçi hepsi içeriyor, emülatör tarafında en azından telefon için kaliteli bir uygulama yok.

Sistem ve ayardan bağımsız, bu oyunlar emülatör kullananları bilerek dışarı atmak için bence performansı bozuyorlar. Ben bilgisayarda düzgün çalışan bir mobil oyun görmedim. Google'un play games uygulaması da dahil hep dandik çalışıyorlar.

Sanırım GameLoop haricinde ban yeme riski var. En azından eskiden öyleydi.

Hocam PUBG Mobile'de emülatörler sadece emülatör kullanan oyuncularla eşleşiyor haksızlık olmasın diye. Bir ara bazı emülatörler emülatörde oynandığı halde emülatör değil gibi gösterip mobil oyuncularla eşleştiriyordu. Ban sebebi olan bu bildiğim kadarıyla. Şu ana kadar BlueStacks kullanıp da ban yiyen görmedim.

Hocam PUBG Mobile'de emülatörler sadece emülatör kullanan oyuncularla eşleşiyor haksızlık olmasın diye. Bir ara bazı emülatörler emülatörde oynandığı halde emülatör değil gibi gösterip mobil oyuncularla eşleştiriyordu. Ban sebebi olan bu bildiğim kadarıyla. Şu ana kadar BlueStacks kullanıp da ban yiyen görmedim.

Kısaca BlueStacks PUBG ban yazarsanız bir sürü konu görürsünüz. Hatta bir tiktokerın 100-200bin TL'lik hesabı BlueStacks yüzünden banlanmıştı.