ardayms

Becerikli
  1. PUBG Mobile oyununda 120 FPS ve 90 FPS veren iki ayrı cihaz önerir misiniz? (En ucuz)
  2. Hem PUBG Mobile oyununda 120 FPS + kamerası çok iyi olan + video/film izleme konusunda sıkıntı çıkarmayan bir telefon önerir misiniz? (En ucuz)

İkinci ele açıksan 6 bin civarına mi 11t bulunuyor. 120 FPS, kamerası fena değil.

Hocam az önce onu inceledim fakat 120 FPS verdiği konusunda tereddütte kaldım, internette pek çok söylem var. Redmi 13 Pro Plus hakkında ne düşünüyorsunuz? 120 FPS veriyor mu, sıvı soğutması olduğu için ısınmıyor deniliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam az önce onu inceledim fakat 120 FPS verdiği konusunda tereddütte kaldım, internette pek çok söylem var. Redmi 13 Pro Plus hakkında ne düşünüyorsunuz? 120 FPS veriyor mu, sıvı soğutması olduğu için ısınmıyor deniliyor.

Xiaomi alacaksam Mİ alırım, Redmi asla almam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Redmi Note 13 Pro Plus 60 FPS veriyor.

1. PUBG Mobile oyununda 120 FPS ve 90 FPS veren iki ayrı cihaz önerir misiniz? (en ucuz)
  2. Hem PUBG Mobile oyununda 120 FPS + kamerası çok iyi olan + video/film izleme konusunda sıkıntı çıkarmayan bir telefon önerir misiniz? (en ucuz)

2.elde Realme GT2 90 FPS verir. Yurt dışı Mi 14T de önerebilirim.