Detaylar
Kim cevapladı?Herkes dağ komandosu olmuş. İndiriyorum 2 maç atıp siliyorum.
Herkes dağ komandosu olmuş. İndiriyorum 2 maç atıp siliyorum.
Daha yeniyim ya, gelir mi onlar?
Oynanmaz hile dolu. Zaten rastgele takima girdiginde senin lootun icin seni vuracaklar takim arkadaslarin ve yaptiklari yanlarina kâr kaliyor.
- Makaleler
- 1
Var ama çoğunlukla Kürt, Arap ve Hint. Bir de hile çok fazla. Eşleştirme sistemini anlatmama gerek bile yok, esporcuyla ilk maçını oynayan adamı aynı oyuna atıyor. Asla oynanmaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam geliyorlar benim hesap da yeniydi. İyi oynamama rağmen o kadar loot yapıp hiç ummadığım bir yerden kafama Kar98 yiyorum.
GhostRileyy
Uzman
Sağlığını önemsiyorsan, kütüphanende bile bulundurma. Kendine çeken bi tür özelliği var oyunun.Merhaba. Steam'den PUBG oyununu indirmeyi düşünüyorum. Önceden kitlesi güzeldi, şimdi ne oldu bilemiyorum. Hâlâ aktif kitlesi vs. var mı?
Merhaba. Steam'den PUBG oyununu indirmeyi düşünüyorum. Önceden kitlesi güzeldi, şimdi ne oldu bilemiyorum. Hâlâ aktif kitlesi vs. var mı?
Merhaba. Bence deneyimlemelisiniz en kötü ihtimalle kaldırırsınız. Benim açımdan en iyi açık ara Battle royal oyunu şu yıla göre grafikleri oynanışı mekanikleri falan gayet iyi derecede zorlayıcı bir oyun fakat eşleştirme sistemine olumlu bakamıyorum bakamayacaksız kuş uçurtmuyorlar diyebilirim. Hile konusuna değinirsek kesinlikle %65 70 kesim hile hurda yardımcı araçlarla oynuyor yani üzücü biraz
GhostRileyy
Uzman
20 dk boyunca full+full lootlanıp takım arkadaşın araba ile rakibin kucağına direksiyonu kırıp 0 hasar ile lobiye dönmek mi? İyi mi eğlenceler?Merhaba. Bence deneyimlemelisiniz en kötü ihtimalle kaldırırsınız. Benim açımdan en iyi açık ara Battle royal oyunu şu yıla göre grafikleri oynanışı mekanikleri falan gayet iyi derecede zorlayıcı bir oyun fakat eşleştirme sistemine olumlu bakamıyorum bakamayacaksız kuş uçurtmuyorlar diyebilirim. Hile konusuna değinirsek kesinlikle %65 70 kesim hile hurda yardımcı araçlarla oynuyor yani üzücü biraz. Kitlesi iyi o kadar solo 4 kişi giriyordum saçma sapan insanlar pek olmuyor 10'da 2 geliyor takımlı konuşma şekilde girersiniz en azından gırgır şamatayla alana koşarsınız tabii şansınız var ise girersiniz
. Aktif olarak oynanıyor 15-20 saniyede derecesiz maçı buluyordu dereceli pek deneyimlemedim. Son olarak da ölüm maçına sakın girmeyin komandoların çıkma ihtimali yüksek. İyi akşamlar iyi eğlenceler oynarsanız.
20 dk boyunca Full+Full lootlanıp takım arkadaşın araba ile rakibin kucağına direksiyonu kırıp 0 hasar ile lobiye dönmek mi? İyi mi eğlenceler?
Gerçekten böyle maçlar geliyor sakin kalmamak elde değil kendini tutamıyor insan bir süre sonra o konuda çok haklısınız. Çokça oluyosa
zehir oluyor heveslenip bir şeyi kaybetmek yada erişememek gibi durum bir çok kişi yaşamıştır bunu eminimki .:')
Şans oyunlarda da geçerli maalesef. P2W pte şans hiçbiri olmaması şaka mı?:')