Yer
İstanbul
Ürün Wraith'te 9.499 TL

Gaming.Gen.TR'de ise 8.799 TL

Wraith'in bir rezilliği daha, niye ucuzu varken senden alalım? Neyse fareye gelecek olursak epey ağır, sanırım satışa çıkmayacak vs. demişlerdi, fakat piyasaya sunmuşlar şaşırdım. Fiyat maalesef pahalı, ikinci ele düşerse almayı düşünürüm tabii karaborsaya düşmezse. Stoklar az olabilir alacak olanlar elini çabuk tutsun Noctua fanları bunu kaçırmayacaktır.

Ürün Wraith'te 9.499 TL

Gaming.Gen.TR'de ise 8.799 TL

Wraith'in bir rezilliği daha, niye ucuzu varken senden alalım? Neyse fareye gelecek olursak epey ağır, sanırım satışa çıkmayacak vs. demişlerdi, fakat piyasaya sunmuşlar şaşırdım. Fiyat maalesef pahalı, ikinci ele düşerse almayı düşünürüm tabii karaborsaya düşmezse. Stoklar az olabilir alacak olanlar elini çabuk tutsun Noctua fanları bunu kaçırmayacaktır.
Fiyatlara bak be. Benim fare 1K :D

Wraith dışında alternatif olmadığı için çoğu üründe fiyatları yüksek tutuyorlar zaten getirdikleri ürünlerde genelde rekabet ettikleri bir yer yok Türkiye'de bu sebeple bu cebimize biraz daha fazla girsin gözüyle fiyatları listeliyorlar gibi.

Mouse konusunda ise noctua sistem toplamışsın fena akar bunu alırsın renkleri bej kahverengi oldukça güzel gözüküyor.