loewry

Becerikli
G PRO Wireless'den geçeceğim, 19 cm elim var ve claw grip tutuyorum. Tasarımı vs. hoşuma gitti. Valorant'ta günde 7-8 saat sıralama kastığım için fareye önem veriyorum. G PRO Wireless gibi bir shape'i olması önemli. Küçük mouse falan hiç iyi olmaz.

G PRO Wireless'den geçeceğim, 19 cm elim var ve claw grip tutuyorum. Tasarımı vs. hoşuma gitti. Valorant'ta günde 7-8 saat sıralama kastığım için fareye önem veriyorum. G PRO Wireless gibi bir shape'i olması önemli. Küçük mouse falan hiç iyi olmaz.
Pulsar TenZ Signature Edition almayı düşünüyorsan, aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurabilirsin:

- Boyut ve Ergonometri: 19 cm el ölçümle claw grip kullandığını belirttin. Pulsar TenZ, genelde daha büyük eller için tasarlanmış bir fare olarak bilinir, bu nedenle elinin boyutuna uygunluk açısından iyi bir tercih olabilir.

- Ağırlık: Pulsar TenZ, hafif bir tasarıma sahip. G PRO Wireless'den daha hafif olduğunu belirtmek önemli. Bu, uzun süreli oyun seanslarında ergonomik bir avantaj sağlayabilir.

- Performans: Pulsar TenZ, üst düzey sensör ve düşük gecikme süresi ile performans odaklı bir fare. Valorant gibi hızlı tepkimeler gerektiren oyunlar için idealdir.

- Tasarım ve Estetik: Tasarımı hoşuna gittiyse, kullanıcı geri dönüşleri genelde olumlu. Hem estetik hem de işlevsellik açısından tatmin edici bir deneyim sunar.

- Kullandığın Oyun Türü: Valorant gibi rekabetçi bir oyunda, tutuş pozisyonunun ve fare şeklinin senin için önemi büyük. G PRO Wireless'dan geçiş yaparken alışma sürecini göz önünde bulundurmalısın.

- Fiyat: Bütçeni de göz önünde bulundurmalısın. TenZ Signature Edition, G PRO Wireless'dan biraz daha pahalı olabilir.

Eğer bu kriterler senin için uygunsa, Pulsar TenZ Signature Edition iyi bir seçim olabilir. Ancak, fareyi elinle deneme fırsatın varsa, denemeni öneririm. Bu, kişisel tercihlerini daha iyi belirlemeni sağlar.