AnatolianGamer

Çalışkan
Aşağıdaki pump grubunu takip ediyorum. Güvenilir mi?
Bu grup özelinde ve genel diğer gruplar için ayrı ayrı görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Şu filmi izleyince heveslendim.

Ayrıca eskiden twitter izin veriyorken kendim de bir kitleyi yönetip pump yaptırıyordum.

Son düzenleme:
Uzak durmanı tavsiye ederim. Kesinlikle bu tarz gruplarda VIP grubun bile üstü olur herkesten önce sahipleri girer. VIP gruplarda bile zarar etme olasılığın çok yüksek. Pump grubundan ziyade sinyal grubu bakarsan güvenilir olur bence. Ama onların da dolandırıcısı çok. YTD

Bu coin'i pumpladılar. Pump yapılan coinleri küçük küçük karla satıp, VIP üyelik satın almadan devam edeceğim. YTD.
https://www.tradingview.com/symbols/SYNUSDT/ 15'den 22'ye kadar pumpladılar. @Marceline

Uzak durmanı tavsiye ederim. Kesinlikle bu tarz gruplarda VIP grubun bile üstü olur herkesten önce sahipleri girer. VIP gruplarda bile zarar etme olasılığın çok yüksek. Pump grubundan ziyade sinyal grubu bakarsan güvenilir olur bence. Ama onların da dolandırıcısı çok. YTD
Bir de merak ettiğim. Bir Telegram kanalı'nın abone sayısı'nın hepsi gerçek kullanıcılar mıdır? Sahte bir şekilde abone sayılarını şişirebilirler mi?

Konu para olunca kardes kardese kazik atarken, telegramda birak yüzünü gormeyi, gercek adini bile bilmedigin insanlarin tuyosu ile finansal bir karar vermeyi cok büyük hata olarak görüyorum.

Bu işin içinden birisi olarak kesinlikle bu gruplardan uzak durmanı tavsiye ediyorum. A'sı, B'si yok, sadece uzak dur. İleride gerçekten çok üzülürsün. Telafi edemeyeceğin toplar burası.

Bu coin'i pumpladılar. Pump yapılan coinleri küçük küçük karla satıp, VIP üyelik satın almadan devam edeceğim. YTD.
https://www.tradingview.com/symbols/SYNUSDT/ 15'den 22'ye kadar pumpladılar. @Marceline

Bir de merak ettiğim. Bir Telegram kanalı'nın abone sayısı'nın hepsi gerçek kullanıcılar mıdır? Sahte bir şekilde abone sayılarını şişirebilirler mi?
Evet, abone sayısı arttırmak için bot basan çok.