Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2024
- Makaleler
- 2
Öyle ahım şahım bişey değil. Zenginler içiyor diye harika bir tadı yok. Çok ağır, odunsu duman çekiyosun. Aromalıysa aroması o odunsu tadın altında yok oluyor zaten. Çakmakla yaktıysan çakmak gazı tütüne işlediği için her çekişinde mutfak tüpü tadı gelir. Değmez.
EmirBey 1
Becerikli
Siz içtiniz mi?Öyle ahım şahım bişey değil. Zenginler içiyor diye harika bir tadı yok. Çok ağır, odunsu duman çekiyosun. Aromalıysa aroması o odunsu tadın altında yok oluyor zaten. Çakmakla yaktıysan çakmak gazı tütüne işlediği için her çekişinde mutfak tüpü tadı gelir. Değmez.
Bu tarz alışkanlıklarım hiç yoktur ancak puroyu bir süredir merak ediyorum. İçen var mı? Etkileri neler?
Özenme, boş işler; bir olayı yok.
- Makaleler
- 2
Evet.
EmirBey 1
Becerikli
Ne kadar süre? Değdi mi?
4rchura 59
Üstün
Yaklaşık 5 yıldır içiyorum evet.
Etkileri genel tütün ürünleriyle ortak ama sigara gibi ayak üstü içilemediğinden daha az tüketildiğini dolayısıyla yine aynı tütün ürünlerinin zararlarına sahip olduğunu ama nispeten daha az etkilendiğimi çünkü daha nadir tüketilebilir olduğunu düşünüyorum.
Etkileri genel tütün ürünleriyle ortak ama sigara gibi ayak üstü içilemediğinden daha az tüketildiğini dolayısıyla yine aynı tütün ürünlerinin zararlarına sahip olduğunu ama nispeten daha az etkilendiğimi çünkü daha nadir tüketilebilir olduğunu düşünüyorum.
Ve evet haklı özenilecek bir şey değil.
Puro ciğere çekilmez hocam aman.
EmirBey 1
Becerikli
Tadı guzel mi bariYaklaşık 5 yıldır içiyorum evet.
Ve evet haklı özenilecek bir şey değil.