Puro nerede bulunur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 22809
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 283
Gidip 1 tane alacağım denemek için. Sizin attığınız linkten de alacağım. Abime alıyorum diyeceğim, sıska olduğum için beni küçük sanarlar.
Puroyu sorun yapmazlar. Pek iyi bir deneyim olmaz tekelden aldığınız puro bu arada, yine de denemek için alınabilir.

Mahalledeki tekel bayiye ve tütüncüye gittim. İkisinde de yok. Yarın başka yerlere gideceğim. Bulup denersem konuya mesaj atarım.

Mahalledeki tekel bayiye ve tütüncüye gittim. İkisinde de yok. Yarın başka yerlere gideceğim. Bulup denersem konuya mesaj atarım.
Hocam bir defa tekelden alıp denemiştim. Beğeneceğinizi zannetmiyorum. Yanık sigara gibi (ziftimsi) bir tat bırakıyor ağızda. Sigaraya yakın bir tat. @michaelscofield hocamın da dediği şekilde internetten almanız daha mantıklı olacaktır.

Zaten hocamın attığı linkten alacağım. Hızlıca ulaşabilirim diye tekelden almak istedim.

2 km uzakta tekel bayiye gittim, soldaki 100₺ sağdakilerin tanesi 50₺. Deneyince güncelleme yaparım. o7

@Michael Scofield Hocam puro nasıl içilir? Bugün sizin linkten siparişi vereceğim, bunu tadım amacıyla aldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…