Vladimir Putin , cinsiyet değişimine izin verilen ülkelerin vatandaşları tarafından Rus çocuklarının evlat edinilmesini yasaklayan yasayı imzaladı.
Vyaçeslav Volodin (Devlet Duması Başkanı) daha önce yaptığı açıklamada, Batı'nın çocuklara yönelik politikası felaket olduğunu belirterek 10 Avrupa ülkesinde yasal cinsiyet değişikliği için yaş sınırı olmadığını, 8 ülkede ise reşit olmayanlar için asgari bir yaş sınırı olduğunu belirtmişti. Söz konusu yasanın kabul edilmesine ilişkin Volodin , çocukların potansiyel tehlikelerden korunacağını dile getirmişti.
Ayrıca Putin internette, kitle iletişim araçlarında, filmlerde ve reklamlarda çocuksuzluk propagandasını yasaklayan bir yasayı imzaladı.
Putin imzaladı: Cinsiyet değiştirmeye izin verilen ülke vatandaşlarının Rus çocuklarını evlat edinmesi yasaklandı
Kitabın arka kapak yazısı:
Hekatonkheires (Hekaton), Yunan mitolojisindeki titanlardan Gaia ile Uranüs’ün elli başlı, yüz kollu oğulları olan Kottos, Briareus ve Gyes’in bir temsilidir. Uranüs, Hekatonkheires’ten hem iğrenir hem de iktidarını ona kaptırmaktan korkar. Hâlbuki bu figür, çok başlı ve stabil olmayan yapısıyla hem katildir hem de maktuldür.
“Son tango”nun Hekaton’u ise küresel çapta sürdürülen çeşitli propaganda ve eşik altı mesaj uygulamalarıyla “Aileyi İfsad Etme ve İnsanlığı Yeniden Yapılandırma Küresel Proje Savaşı”nın bir temsilidir. Günümüzün Web 2.0 ve...
Şu konuda bahsetmiştim, Mustafa Merter isimli psikiyatrist, Batı'nın interneti ve sinemayı kullanarak aile kurumunu bitirmeyi, insanlığı yeniden yapılandırılmak istendiğinden psikolojik, sosyolojik ve istatiksel verilerle açıklıyor. Başta soru işareti bırakmıştı ama son 2 haftadır benim de gördüğüm bazı şeyler ve üstüne Rusya'nın bizzat bu konuda katı politikalarla karşı çıkması durumu komplo teorisinden öte bir şey olduğu noktasına getiriyor.
Rusya sevici değilim ama Batı'nın, LGBT'yi aşırı şekilde empoze ettiği bir gerçek.
Bunun yanında LGBT bireyleri her koşulda destekleyen Batı, bireylerin kendileri böyle olmak istemediklerini söyleyince yardım kapısı kapanıyor. Bunun yanında bu konuda terapi veren terapistlerin lisansı iptal edilip para yahut hapis cezası veriliyor. Ben de onarım terapisinin zararlı olduğunu düşünüyordum fakat işler başka.
Ayrıca cinsiyet değiştirip çok pişman olan var.
Farklı bir konuda detaylıca anlatabilirim fakat moderasyon onaylamayabilir yahut direkt kitleyebilir.