Putin, cinsiyet değiştirmeye izin verilen ülke vatandaşlarının Rus çocuklarını evlat edinmesi yasaklandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nefs İlmi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 280
  • Etiketler Etiketler
    putin

Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Vladimir Putin , cinsiyet değişimine izin verilen ülkelerin vatandaşları tarafından Rus çocuklarının evlat edinilmesini yasaklayan yasayı imzaladı.

Vyaçeslav Volodin (Devlet Duması Başkanı) daha önce yaptığı açıklamada, Batı'nın çocuklara yönelik politikası felaket olduğunu belirterek 10 Avrupa ülkesinde yasal cinsiyet değişikliği için yaş sınırı olmadığını, 8 ülkede ise reşit olmayanlar için asgari bir yaş sınırı olduğunu belirtmişti. Söz konusu yasanın kabul edilmesine ilişkin Volodin , çocukların potansiyel tehlikelerden korunacağını dile getirmişti.

Ayrıca Putin internette, kitle iletişim araçlarında, filmlerde ve reklamlarda çocuksuzluk propagandasını yasaklayan bir yasayı imzaladı.

Şu konuda bahsetmiştim, Mustafa Merter isimli psikiyatrist, Batı'nın interneti ve sinemayı kullanarak aile kurumunu bitirmeyi, insanlığı yeniden yapılandırılmak istendiğinden psikolojik, sosyolojik ve istatiksel verilerle açıklıyor. Başta soru işareti bırakmıştı ama son 2 haftadır benim de gördüğüm bazı şeyler ve üstüne Rusya'nın bizzat bu konuda katı politikalarla karşı çıkması durumu komplo teorisinden öte bir şey olduğu noktasına getiriyor.

Rusya sevici değilim ama Batı'nın, LGBT'yi aşırı şekilde empoze ettiği bir gerçek.
Bunun yanında LGBT bireyleri her koşulda destekleyen Batı, bireylerin kendileri böyle olmak istemediklerini söyleyince yardım kapısı kapanıyor. Bunun yanında bu konuda terapi veren terapistlerin lisansı iptal edilip para yahut hapis cezası veriliyor. Ben de onarım terapisinin zararlı olduğunu düşünüyordum fakat işler başka.
Ayrıca cinsiyet değiştirip çok pişman olan var.

Farklı bir konuda detaylıca anlatabilirim fakat moderasyon onaylamayabilir yahut direkt kitleyebilir.

Bir homofobik olarak hoşuma gitti
Homofobikliğin kapsamına bağlı aslında. Homoseksüel politikaları ve homoseksüel davranışları onaylamamakta sorun yok.

Fakat bireysel olarak homoseksüel birine, 1:1 olarak nefret söyleminde bulunmakta sorun vardır. Nefret söyleminin ötesinde şiddet uygulamakta tabii ki sorun daha ciddidir.

Bizimkisi onaylamama kapsamında diyelim hocam.

Bizimkisi onaylamama kapsamında diyelim hocam.
Sorun yok (sanki yargı makamıymış gibi davranmam peki XD) Zira ben de homoseksüel yönelime sahibim ve bunu geçen 2 hafta öncesine kadar sağlıklı buluyordum.

Fakat bazı parçalar vardı dikkatimi çeken, bunları birleştirince kendim de öyle olmama rağmen "yok bu sağlıklı değil" dedim. Başka bir konu açarım detaylıca anlattığım. Yani nedir ne değildir diye. Bir insan neden eşcinsel yönelime kayıyor vs.

Cidden kendim de bir ilişki yaşamış olarak "Love is love!" değil abi. Tabii ben yapım gereği, psikolojiye merakım gereği hep gözlemci biri oldum. Onun da katkısı var.

Homofobik asla değilim. Ama bence de çocuk edinmelerine izin verilmemeli. Çocuk çok çok kolay etkilenebilir çünkü.

Burası ekşi sözlük olsaydı eğer, yakında bu eşcinsellere toplum içerisinden istedikleri hetero bireyleri seçip gondikleme hakkı da tanıyacaklarını açık bir dille ifade ederdim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…